IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мултимедията на Mercedes-Benz неочаквано отговори на въпрос за Tesla

Шофьорът на германския автомобил получи елегантен отговор на провокацията си (ВИДЕО)

Мултимедийната система Mercedes-Benz MBUX неочаквано реагира на въпрос за Tesla. Ползвател на социалната мрежа Tik Tok зададе провокативен въпрос на гласовия помощник Linguatronic за мнението му за Tesla, но не успя да обърка електронната система и тя се измъкна с остроумен отговор.


Mercedes-Benz MBUX


На въпроса "What do you think of Tesla?" гласовият асистент Linguatronic отговори по нетрадиционен начин, с което изненада мнозина. "Същото, което и вие. В противен случай не бихте седели тук", отвърна системата MBUX.

Явно в Mercedes започват да обръщат сериозно внимание на конкуренцията си с американския производител на електромобили. Затова и програмистите на германския производител са се подготвили за подобни въпроси и са научили електронната система как да им отговаря с достойнства.



Интересното в случая е, че видеото е заснето в Mercedes, оборудван с първото поколение на системата MBUX. Новите флагмански модели на марката - S-Class и EQS, получиха новата версия на информационно-развлекателния комплекс. При електрическия седан, например, MBUX Hyperscreen не само поразява с огромните размери на екрана, но се самообучава, разпознава жестове и дори предугажда желанията на човека.

Видео: Tik Tok

0 от 500