IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6-те най-чести шашми при смяна на гумите

От изправянето на джанти до помпането с азот: как да разберете дали просто не ви товарят

Колкото и упорита да бе последната зима, все пак дойде времето да заменим зимните гуми с летни. За повечето автомобили в променливи условия като българските ползването на два комплекта гуми е най-разумният вариант от гледна точка на безопасност (излиза ли сметката да се кара само със зимни, четете тук). За жалост обаче е свързан с немалки разходи - а нерядко недобросъвестни майстори се мъчат и допълнително да ги увеличат.
  
  
смяна на гуми
  
   
Опитът ни показва, че в България има и много добри сервизи за гуми - както големи вериги, така и малки семейни предприятия. Има обаче и от другите, където гледат на клиента едновременно като на дойна крава, и сякаш му правят услуга. Нека изброим някои от най-честите трикове, които този тип гумаджии ползват, за да изкарат повече пари.


6-те най-чести шашми при смяна на гуми (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #5
    26 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Проблемът е, че вички лъжат. Не са само гумаджиите. Беден човек - жив Дявол! Спомняте ли си лекаря от Пазарджик с 50 000 лв месечна заплата, който е поставял стентове на здрави хора.
  • #4
    7 rate up comment 6 rate down comment
    ГУМАДЖИЯ ( преди 2 години )
    ден година храни! насааам балъци....тия с рената дънса натискат, има си ред в скубането!
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    комитата ( преди 2 години )
    а вие кво предлагате от това което всички знаят че са измамници повечето
  • #2
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    И на мен ми смениха веднъж вентилите - видя ми се съмнително, *** пък излезе 6 лева или нещо такова, викам си, по-добре да ми е спокойно
  • #1
    28 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Лелее, всичките, без азота, са ми пробвали! Отначало се връзвах, после им разбрах номерата! Ама какво да се прави - и гумаджиите са хора!