IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Девет автомобила от Китай, които изненадаха света

Сред впечатляващите модели са "китайският Rolls-Royce" и електромобил с по-голяма мощност от Tesla

Китайската автомобилна индустрия отдавна се развива по свой собствен път, без да поглежда към своите западни и източни съседи. Въпреки големия брой чуждестранни марки, представени в страната, местните компании непрекъснато подобряват собственото си производство и представят на света нови модели. Факт е, че някои от тях все още приличат на европейски конкуренти като дизайна, но пък други се отличават със собствен стил и вече има много фенове извън страната. С помощта на изданието Autonews ви представяме 9 нови китайски модела, които предлагат впечатляващи дизайн и характеристики.


9 интересни нови автомобила от Китай (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    3 rate up comment 18 rate down comment
    Офицер ( преди 3 години )
    Ти Пешка какво направи, какво постигна междувременно? Че взе да броиш на ББ лентичките? Твоите колко са? Или си само за динамо на устата да правиш ток за новия трети метродиаметър, който построи Премиерът.
  • #10
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Пешо секса ( преди 3 години )
    Китайците са e6amu пичовете. Какви коли ,сгради,магистрали правят направо чудесии. А нашия *** ходи да реже ленти на някакви кози пътеки наречени "магистрали" ,че и се тупа по гърдите!!
  • #9
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    китайско волво защо не видях
  • #8
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Големи "изненад ( преди 3 години )
    Яко крадено от Порше, Джип, Линкълн, та даже и от Ролс! Ама отвътре - чайна майна.
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    до 2 ( преди 3 години )
    Това което наричаш "прогрес" е закупуването на няколко европейски автомобилни пройзводителя с дългогодишен опит и принуждаването да им подарява технологии всеки решил да сглобява в китай , като марките се съгласяват , защото големи акционери са китайци.
  • #6
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Готин ( преди 3 години )
    Най-голямата грешка във време на война, е да подцениш противника. Маже би не знаете, но сме във война. Тя за момента не е кървава, но се използват всички средства за възпиране на китайската инвазия. ,,Пандемията,, е част от стратегията. Китайският ,,социализъм,, превзема света и *** ще се усети когато китаец стане губернатор на България и президент на САЩ. Това са не повече от 50 години.
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До 3, 4 ( преди 3 години )
    Решението е просто и то е да има същите ограничения за китайски фирми искащи да продават в западни държави както сега навлизат Полестар, MG, електрифицирани модели на Волво и други фирми китайска собственост да им спират достъпа до субсидии както е за вносните модели в Китай и работата ще се оправи ама от къде толкова смелост
  • #4
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не знам кога китайците ще настигнат запада, но Пепи и тогава няма да се научи да превежда правилно, без граматични и правописни грешки.
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И съответно не им трябва да откриват Америка за да направят конглокентно копие
  • #2
    17 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Китайският начин на правене на бизнес включва много извиване на ръце, защото знаят че без тях не може. От една страна ако искаш да продаваш на техния пазар (а ти наистина много искаш) трябва да го правиш съвместно с тях и да им дадеш технологии. Ако случайно не получат нещо отиват с една чанта пари и те купуват директно. Ако и това не стане отиват в инжинеринговия ти отдел и казват който висш инжинер дойде при нас заплата х3 + бонуси.