IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Опит на Challenger да изпревари Tesla завърши катастрофално

Ненавист към електромобилите или опит за себедоказване стават причина за сблъсък (ВИДЕО)

Има много хора, които по някакви причини не харесват електромобилите. Някои от тях особено мразят да бъдат изпревари от кола на ток и решават, че ще направят всичко възможно, за да си върнат предимството на пътя.


катастрофа


Нещо подоно се случва и в това видео, публикувано в YouTube. По неизвестни причини шофьорът на Dodge Challenger преследва Tesla Model Y, като се се опитва да изпревари електрическия кросоувър отдясно. Тези действия вероятно са продиктувани от накърнено его или водачът на Model Y е направил нещо, което другият шофьор е сметнал за неправилно.

Независимо от това, слаломът с висока скорост завършва зле за американската спортна кола, като тях удря отзад друг автомобил. При катастрофата е пострадало и трето превозно средство, като няма информации дали някой от шофьорите е пострадал сериозно.



Водачът на Tesla-та твърди, че първоначално изобщо не е разбрал за касапницата, която се е случила зад него. Той е изгледал записа едва, след като се е прибрал у дома си и по-късно е решил да публикува видеото, като е включил в него и друг инциденти с коли на Tesla. Нито един от тях обаче не е толкова зрелищен.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Шекерени приказки! ( преди 3 години )
    "..завършва зле за американската спортна кола, като тях удря отзад друг автомобил"Иначе става дума за модел 3, който неизвестно защо за Пепи Шекера е модел Y ...ама нейсе, свикнали сме му!