IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model Y е като сглобяван в час по трудово

За защитата на един от радиаторите от капака над него се изпползват дървени елементи и лепенки

Tesla поднесе поредната неприятна изненада на клиентите си, след като се оказа, че компанията използва нетрадиционни методи за фиксиране на отделни елементи в отсека, където е багажникът на Model Y. За това се оплака потребител във форума Tesla Motor Club, който обясни, че колата му струва 55 000 долара, а един от радиаторите е закрепен с дървени подложки и съмнителни като здравина ленти.


Tesla wood


От излизането на Model Y на пазара през март тази година заваляха подобни оплаквания, които бяха свързани с лошо боядисване, драскотини по новите каросерии, стърчащи нитове в пасажерския салон, увисващи уплътнения на вратите и т.н.

В случая на клиента на Tesla от щата Джорджия, радиаторът е фиксиран с уплътнения и предпазители, които се слагат на врати и маси, за да не се ударят там малки деца или животни. В случая обаче става въпрос за предпазване на радиатора при затварянето на капака над него. Освен това, тези дървени елементи отсъстват от каталога на Tesla за резервни компоненти и части, но пък се предполага, че те могат да бъдат закупени от всеки по-голям строителен или мебелен магазин.

По-късно стана ясно, че такива дървени предпазители са били използвани и на други екземпляри Model Y, като те явно идват от различни „серии”, тъй като няма съвпадение по цвят и размери. В случая явно важното е да вършат работа.

Снимка: Tesla Motor Club

0 от 500
  • #11
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Е то е ( преди 3 години )
    Е то е ясно че това е допълнително сложено и по всяка вероятност само за снимката...
  • #10
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Овце ( преди 3 години )
    ОВЦЕ ??? Грозен ако караме по овцете ще караме още сто години ДВГ ! Тия с теслите определено не са от овцете, ходи в силициевата да ги видиш тия овце ***!
  • #9
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Xaxaxaax ще видим дали ще ги има тия новини догодина от немския завод! Дали ще смеят швабите да говорят като го правят те ....
  • #8
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Хи хи ( преди 3 години )
    Tо да беше само тоя модел, абе овцете почват май почват да проглеждат...
  • #7
    6 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Абонирам съм за тесла сайтове в Инстаграм и не съм срещал подобни публикации изобщо! Засега само Тесла правят добри електромобили....не се лъжете по такива статии
  • #6
    7 rate up comment 0 rate down comment
    до тинтири-минтири ( преди 3 години )
    разбира се че като размер, пробег и автопилот има много алтернативи , като .... , .... а също така ...? Виж дай примери че нещо не се сещам за подобни модели .
  • #5
    33 rate up comment 15 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 3 години )
    Сигурен съм че съм споменавал - Тесла е *** (в случай че го цензурират пак което не виждам защо го правят звездичките са помещение за отглеждане на прасета пълно с екскременти). Само някой със сериозни ментални проблеми може да си похарчи парите за тоя трошляк, при условие, че вече има истински и далеч по-добри алтернативи
  • #4
    22 rate up comment 25 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Купивайте си само немско. Спестявам ви менталното усилие да разкодирате посланието на автора. Ако може само Фалсфоген Голфт.
  • #3
    26 rate up comment 11 rate down comment
    112 ( преди 3 години )
    Тези са толкова далече от качествено производство, добре че и автомобилните производители навлизат в този сегмент та ще има избор.
  • #2
    21 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хаха,По снимки от нета ли говориш? Карам от изброените, проблеми с електроника никога не съм имал с изключение на пускане на ръчната една зима. Всичко се оправи след рестартИ не говоря за 20г коптори