IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може ли Шакил О'Нийл да влезе в Tesla Model S?

Баскетболната легенда призова Илон Мъск да направи коли и за големи момчета (ВИДЕО)

Баскетболната легенда Шакил О'Нийл, който е висок 2,16 метра и тежи 147 килограма, реши да се повози на електрически Tesla Model S. Въпреки, че бившият спортист избра предната пътническа седалка, където не му пречи волана, влизането в автомобила се оказва сериозен проблем.


Шакил и Tesla Model S


Видео с успешния опит за Шак да се събере в Tesla беше публикувано в социалната мрежа TikTok от приятел на баскетболната легенда, който е и собственик на електромобила. Височината на лифтбека се оказа достатъчна, но не и дължината, което принуди О'Нийл да си помага с ръце за наместването на краката.

Илон, няма ли най-после да направиш Tesla и за големи момчета?“, обърна се Шак към шефа на компанията Илон Мъск.



Дължината на Tesla Model S е 4970 мм, широчината – 1964 мм, а височината – 1435 мм, но тези размери явно са малки за големия баскетболист. Той обаче има опит с влизането в автомобили, които са му тесни. Доказателство за това е успешният му опит да се побере в двуместен Smart през миналата година.

Снимка и видео: TikTok

 

 

 

0 от 500
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    .. ( преди 3 години )
    Теслата не е малка кола... Но този е расал повечко... това си е направо наказание ако питате мен. Аз дето не съм чак-толкова висок, ми е трудно да си намеря доста неща по мярка... разбирам го горкия.