IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 чести летни повреди и как да ги отстраним на път

Невинаги се налага да инвестирате парите за морето в пътна помощ, ако нещо се случи с колата

След всичките човешки лудости и капризи на климата, най-после дойде истинското лято и времето за пътешествия. Възможността да се качиш в колата си и да отпрашиш накъдето ти видят очите е една от най-ярките прояви на свобода в наши дни.
 
  
повреда, авария, на пътя
   
  
Единственото, което хвърля сянка върху дългите пътувания, е рискът нещо да се случи с автомобила и да ви вкара в нежелани приключения. Но истината е, че с повечето от най-честите повреди лятно време човек може да се справи и сам на път, без да бъде принуден да опира до лешоядите от пътна помощ. Нужни са минимум познания, и малко предвидливост преди тръгване.


Как да се справим сами с най-честите летни повреди (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #5
    12 rate up comment 1 rate down comment
    #5 ( преди 3 години )
    Прав си, но зависи и от инсталацията. Кола от 90-те и началото на 2000-те едва ли ще пострада. По-разумното е да се премести някой от другите бушони, но и това е приложимо при по-старите коли. Но пък така или иначе тия повреди трудно ще се случат на нова... А "нескопосно сложена газова" на практика описва половината коли на пропан-бутан в България :)
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Временно временно но на пожара колко мислиш че му трябва. Аз съм патил от дефектен - неизгорял бушон и за има няма 10 мин ми отиде почти цялата ел инсталация.
  • #3
    10 rate up comment 3 rate down comment
    #3 ( преди 3 години )
    Дави се основно карбуратор и нескопосано сложена газова. Карбураторите умряха края на 80-те и началото на 90-те. Това означава коли над 25 години. Дори у нас това е доста малка група.
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    #2 ( преди 3 години )
    а колите на улицата от коя година са? :D и всичките тия съвети са за временно закърпване на положението, докато стигнеш до сервиз, пише си
  • #1
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Това с бушона го бях забравил - така се стават пожари в колата. Бушона сигурно е имал причина да изгори а станиола едва ли ще изгори. То ако беше така защо въобще са ни бушони.Също - да не задавите колата. Това от коя година е?