IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец потопи два всъдехода, за да спаси лодка

Собственикът на моторен катер за 300 000 долара се прочу с изпълнението си (ВИДЕО)

Собственик на моторна лодка за 300 000 долара се опита да я спаси от потъване, но вместо това изпрати и два от всъдеходните си автомобили под водата, съобщава Carscoops.


Инцидент


Инцидентът се е случил през уикенда на езерото Сидар Лейк в щата Индиана, където по някаква причина струващият 300 000 долара катер Pavali започнал да потъва край кея до дома на собственика му. Мъжът се опитал да спаси лодката, като я изтегли с всъдехода си Jeep Weangler, който също потънал.

Вторият опит бил с пикапа Ford F-150 Raptor, но и той се озовал в езерото. Там се намира и лодката, а собственикът на трите превозни средства ще търси нов начин да ги извади. Това няма да е проблем за него, тъй като той явно е доста богат. На снимките се виждат паркиран до къщата хеликоптер, както и Lamborghini в гаража.



Недучната спасителна акция бързо се превърна в знаменитост в Instagram, където снимките бяха видяни от над 80 000 души. 

Снимки и видео: Instagram

0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ами като гледам само едно мога да кажа,*** и богат.На тези колкото и истински джипове да са без шнорхели поне няма как да ги вкараш в дълбокото макар,че от клипа се вижда как истинския джип върви самостоятелно назад т.е. не е потънал.