IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Индиец потроши новата си кола за секунди

Току-що купеното VW Polo оцеля до изхода от паркинга (ВИДЕО)

Индиец може да кандидатсва за шофьора, разбил най-бързо новия си автомибил. Инцидентът се случва секунди, след като колата потегля от паркинга на шоу-рума, като видео с инцидента се появи в YouTube.


Polo катастрофа


Мъжът получава чисто новия VW Polo на пощадката на дилърски център и потегля под бурните овации на присъстващите, като  почти веднага удря паркиран встрани автомобил. Следва сблъсък с вратата на паркинга на автосалона и преобръщане на таван. Шофьорът не е пострадал сериозно, но новият хечбек е силно повреден.

Сега клиентът ще има сериозни проблеми, тъй като застраховката на автомобила ще покрие повредите по него. Но самият той ще трябва да заплати за щетите, които нанесе на дилърския център.



Със сигурност този инцидент ще влезе в историята като един от най-куриозните. Той ще може да се конкурира и със случилото се в Сингапур, където само преди няколко дни се сблъскаха два напълно еднакви Lamborghini Aventador.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500