IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова Toyota Supra бе унищожена по време на тест-драйв

Един от возещите се в спортната кола е в болница с опасност за живота

Новата Toyota Supra беше разбита напълно при катастрофа по време на тест-драйв. Инцидентът се е случил на около 2 км от дилърския център на марката Millenium Toyota в Лонг Айланд, съобщава The Drive.


Toyota Supra катастрофа


Според информациите, двама човека са взели спортния автомобил, за да го тестват и съвсем скоро са се ударили в дърво край пътя. След сблъсъка предното дясно колело е отлетяло на доста сериозно разстояние. От снимките става ясно, че колата е напълно унищожена и не подлежи на възстановяване.

Местната пожарна служба, чийто екип е бил на мястото на инцидента, съобщи във Facebook, че пасажерът в колата е бил блокиран и се е наложила да бъде рязана каросерията, за да бъде изваден. Той е закаран в болница с тежки травми и опасност за живота. Така спасителните служби опровергаха местния представител на Toyota, който първо обяви, че и двамата пасажери са напълно здрави.


Toyota Supra катастрофа


В същото време местните жители за пореден път разкритикуваха инфраструктурата на Гардън Сити, където се е случила катастрофата. Според тях, пътят е в ужасно състояние и може да бъде ползван само за тест-драйв на всъдеход.

Любопитното е, че дилърите на Toyota, по правило не дават Supra за тест-драйв. Това се отнася за всички модели на марката, чиято стойност превишава 60 000 долара. В краен случай тест-драйв се провежда, но кандидат-купувачът е на пътническата седалка, а зад волана е служител на дилърството.

Още снимки от мястото на  инцидента - вижте в галерията:


 

Снимки: The Drive

0 от 500