IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Две Lamborghini Aventador се удариха едно в друго

Нелепият инцидент се е случил на улица в Сингапур (ВИДЕО)

Два практически напълно еднакви автомобила Lamborghini Aventador S се сблъскаха един с друг в Сингапур. Инцидентът се е случил на кръстовище в града през миналата седмица, като при него една от колите дори се е запалила, съобщават местните медии.


Lamborghini Aventador S


Предполага се, че собствениците на двата автомобила са се познавали и дори са пътували заедно. На кръстовището една от колите рязко е спряла и водачът на втората не е успял да реагира. Куриозното в случая е, че двата „Авентадора“ не само са в еднакви жълто-черни цветова, но дори имат идентични детайли по каросерията.

Първото нещо, което са направили шофьорите след сблъсъка, е да свалят регистрационните номера на колите. Отсекът на двигателя на първата суперкола, която всъщност се намира отзад, е започнал леко да дими и се е наложило, неговият собственик да използва пожарогасител.



Ако се съди по снимките, повредите по колите не са час толкова тежки. Пострадали са дифузьорът и бронята на превадната кола, докато задната с разбит фар, счупени броня, сплитер, капак на багажника и крило.

Снимки и видео: ST Media Power

0 от 500