IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперкола за $780 000 бе разбита в Ню Йорк

Шофьорът на Gemballa Mirage GT се опита да избяга, но беше хванат (ВИДЕО)

На света има само 25 бройки от суперколата Gemballa Mirage GT, която е създадена на базата на Porsche Carrera GT. Всяка от тях струва 780 000 щатски долара. Всъщност, автомобилите вече са 24, след като една от машините беше разбита при зрелищна катастрофа в Манхатън (Ню Йорк), съобщава Road & Track.

Зад волана на автомобила е бил неговият собственик Бенджамин Чен, който е сред основателите на състезанията Gold Rush Rally. Той губи управление над мощната кола и се блъска с пълна скорост в паркирани миниван Toyota Sienna.



Това обаче не спира Чен, който продължава движение с разбития Mirage GT, но малко по-късно е задържан от полицеския патрул. Известният колекционер на екзотичния коли е обвинен в управление на автомобил след употреба на алкохол, както и в предизвикване на пътно-транспортно произшествие.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Преди малко четох, че е бил надрусан и има богато минало в унищожаването на супер скъпи и редки автомобили. Много е скаран с шофирането горкият, но защо се прави на състезател по обществени пътища не ми е ясно? Дано го вкарат на топло и да му лепнат продължителен изпитателен срок, който, ако го наруши с безрасъдно шофиране да му отнемат завинаги книжката и да го пратят за дълго в затвора!
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Бая пиян. Колекцията му е невероятна, жалко за колата.
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Интересното е колко лежерно се отнасят към него полицаите и той как не им изпълнява разпорежданията и общо взето си прави каквото иска. Ако беше обикновен човек или с по-тъмен цвят на кожата щяха да го смъкнат на земята, тъпчат, блъскат , за да му сложат белезниците и после да го проснат, като прани *** на предния капак. Ето реално да се види, че и там има двойни стандарти, а уж законите важели за всеки.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За затвора да му се порадват малко и него да го блъскат така отзад онея чepните с големите боздугани. Добре, че няма жертви при такъв жесток удар и толкова хора по тротоара.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Чен се ще трябва да даде бая бенджамини за да отърве панделата.