IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на BMW отмъсти на пикап

Причина за безумния инцидент е отказ за даване на път (ВИДЕО)

Шофьор на BMW отмъсти на пикап

Агресивни шофьори се срещат навсякъде по света, като при някои от тях отказва дори инстинктът за самосъхранение. Това със сигурност се отнася и за този водач на бяло BMW, който напълно умишлено взе на таран движещия се пред него пикап Ford.

Видео от инцидента, който се е разиграл на улица в Лос Анджелис, беше разпространено от местната полиция и беше излъчено по NBC News. Клипът продължава 26 секунди, като в него се вижда, как обезумелият шофьор на леката кола няколко пъти удря пикапа. При това, вратата на BMW-то от страната на водача, е отворена.

Причината за агресивното поведение е, че шофьорът на пикапа карал бавно и не пропуснал баварския автомобил. Водачът на леката кола – 27-годишният Давид Зулалян, е арестуван, като са му повдигнати обвинения в нападение. Той ще бъде изправен пред съда, като засега е освободен срещу гаранция от 30 000 долара.

Снимки и видео: NBC News

0 от 500