IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Поляк опита да излети със своя Suzuki Swift

Колкото и да е странно, шофьорът оживя след тази катастрофа (ВИДЕО)

Куриозно, но доста впечатлавящо, пътно-транспотно произшествие се случи на едно от кръговите в полския град Лодз. По неизвестни причини, шофьорът на Suzuki Swift не отчете препятствето пред него и лехите в средата на централния кръг мигновено се превърнаха в трамплин.



Според изчисленията, височината на траекторията на Swift в най-високата точка, е достигнала 7 метра. Свидетели на инцидента твърдят, че колата е прескочила оградата на местна църква, преди да падне. 

Ако се съди от публикуваната от местната полиция снимка, автомобилът е тотално унищожен. Последствията са толкова тежки, че се е наложило ламарините да се режат, за да бъде изваден шофьора. Той е откаран в тежко състояние в болница, където ще се възстановява дълго време.


Suzuki Swift

Последствията за 41-годишния водач обаче не приключват с това. Кръвната му проба показва, че е употребил алкохол, така че му предстои среща със съда. 

Снимка и видео: Facebook

 

0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не е въпросът хубави ли са поляците, харесваме ли ги и т.н., а какво са постигнали те като държава и икономика и ние съответно. Какви пари се наливат там и от кого, кой им работи - това са оправдания за наивници, защото явно умеят да се възползват от всичко това. То и при нас се наливат 3 милиарда за земеделие, а резултатът всички го знаем - схеми и производство тотал щета, с изключение на зърнопроизводството. Богатите емигрантски фамилии и те са станали с пиене такива, ами вервайте и ги хулете!
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 3 години )
    това видео е отпреди 3 години...
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    В Полша нископлатената работа и тежката се върши от украинци и молдовци, чат-пат румънци и българи. Много поляци се изнесоха по света и трябва някой да бачка. В Германия тарикатеят, като все на социалмни помощи гледат да са и да бачкат нещо на черно. Сътщо така с търговия на черно се занимават. Вкарват евтини полски стоки и продават. Най-много цигари, алкохол и трева. Някой, ако ми каже, че са стока, значи изобщо не познава поляци. А за полякините няма какво да ви разправям. Сещате се...
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #6 Мъчиш се да разсъждаваш, но не си запознат. В Полша нещата са по-добре, защото са националисти и не клякат на всеки. Имат добри политици и издействат пари от ЕС. Много пари при това и явно не ги крадат всичките. Издействаха си много големи квоти за селско стопанство. Много производства, вредни предимно от Германия ги изнесоха в Полша. Имат много богати емигрантски фамилии, които пращат пари и не на последно място САЩ наливат много пари в Полша. Предполагам можеш да се сетиш защо.
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 3 години )
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Гледайки периферията във видеото не виждам дупки, надраскани или скапани табели - всичко е чисто и подредено, а това с мързел не се постига. Като се огледаме колко полски стоки има по магазините ни - ами и това с тъпотия и мързел не се постига. Чудно, как са го постигнали поляците, сигурни има какво да научим от тях. И това при положение, че стартирахме 1989 почти на равни начала, а сага и праха не им виждаме.
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Лафа в Германия е, че нещо, ако ти откраднат можеш да си го намериш в Полша. В Англия не ги знам как са, но в Германия са така, както казах и им викат точно така. Който е работил с поляци знае. От сутринта започват да пият завалиите. Бирата я пият, като вода и се хвалят колко месеци не са близвали вода. Това е масово. #2 Явно не познаваш руснаци и не си имал работа с тях. Чувал си разни работи, които определено са преувеличени от това, което виждам с очите си. Не казвам, че са цвете, но...
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Че имат проблеми с алкохола, имат. Ама чак пък крадливи и мързеливи, посмали м*нго, както се казва. В Англия по полетата са комбайни.
  • #2
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До #1, само не разбрах за кои говориш, за поляци или за руснаци?
  • #1
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пияният и Господ го пази... Поляците по принцип са много, много зле. Тотално алкохолизирана нация и много рядко са добре с главата. Крадливи, мързеливи, нагли и с огромно самочувствие. На запад им викат белите poми на Европа. Наистина са много зле. Видеото го доказва.