IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тираджия унищожи умишлено Ferrari-то на шефа си

Собственикът на транспортна фирма не изпълнил обещанието си

Шофьор на камион от Чикаго със свето Volvo VNL буквално прегази Ferrari GTC4 Lusso, принадлежащо на неговия началник. По този начин служителят изразил несъгласието си от действията на шефа на транспортната фирма, съобщава форумът Reddit.com.


Ferrari GTC4 Lusso


Според една от версиите, конфликтът между тираджията и боса му е заради неизплатени заплати, но  друга инфомация твърди, че собственикът на фирмата е обещал на служителя си да му даде нов камион, но после се е отметнал от думите си. В крайна сметка шофьорът взел нещата в свои ръце и се врязъл с пълна газ в луксозната спортна кола.

Транспортната компания засега отказва да коментира инцидента. Ако се съди по публикуваните снимки, пострадалото Ferrari GTC4 Lusso не подлежи на възстановяване. Камионът буквално е налетят на преднаната част и е притистнал суперколата до стената. Щетите са доста сериозни, защото в САЩ подобно GTC4 Lusso на старо струва между 200 000 и 280 000 долара.


Ferrari GTC4 Lusso


Повечето потребители на социалните мрежи застават на страната на служителя, като го подкрепят в борбата му за справедливост. Не е изключено обаче аварията да е станала и напълно случайно, за това намеква извитата кука за теглене, монтирана в предната част на камиона.

Снимки: Reddit.com

0 от 500
  • #9
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Митьо ( преди 3 години )
    И по нашите ширини има бая Ферарита, Бентлита, Мерцедеси, БМВта и т.н. за мачкане! Ама народа е *** и си носи хамута. Колкото фирми са ме цакнали, все съм им го връщал - тъпкано и претъпкано! Сега има действащи институции, дето като им подадеш сигнал за нередности и скъсват седалището на фирмаджията/бизнесмена. Народа трябва да си търси правата и да не превива глава пред нагли мушмороци!
  • #8
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Achtung ( преди 3 години )
    #7 Мишка това там е САЩ в половината щати си купуваш автомат и пистолет без никакви разрешителни. Там добре облечените биснесмени не виреят, защото още докато ми стъпят на морава и ще трябва да полегнат върху нея. Там съдиите не са скрити брокери на недвижимо имущество по черноморието като в България, ами си съдят здраво по буквата на закона. И не на последно място полицията там си стреля всеки път когато се правиш на шут и не изпълниш полицейско нареждане, при това не проверяват колко кеш имаш
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ти (#7) само посмей да се обадиш на "добре облечени бизнесмени" и си в панделата до живот. Там всичко се следи и подслушва и лесно ще те хванат. Там няма тън-мън.
  • #6
    0 rate up comment 13 rate down comment
    1 до 2 ( преди 3 години )
    Айде аз да съм ти шеф, па ти посмей да ми барнеш колата! Как мислиш, кой има повече парички да плати на "добре облечени бизнесмени" !!
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Това е фейк, също като онази статия за десетки изоставени автомобила в някакъв склад, пък после се оказа че и собственик си имат и хич не ги е изоставил
  • #4
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    така е в дивия запад "Око за око и скоро целият свят ще ослепее."
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като чета коментаеите и имам чувството, че повечето хора си живеят в една социалистическа утопия дето не трябва нищо да работиш, но да има ферари в двора и даже някой, който ти го произвежда за без пари...
  • #2
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Тоя пък ( преди 3 години )
    Баси *** изказване! Няма неуязвими хора. Ако ще да си притежател на Луната, рано или късно Карма...ааа тоест 3-ти Закон на Нютон те застига! Както си постелеш, така ще легнеш. Каквото надробиш, това ще сърбаш. Каквото посееш, това ще пожънеш. Каквото повикало, такова се обадило. Сееш ветрове, жънеш бури. Хвърли камък зад себе си, да го намериш отпред. В тази вековна истина пише ли някъде за Фераристи и шефове, бе, джанъм?!Не се е.бавай с персонала, за да не ти го нае.ат персонално!
  • #1
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    С притежател на транспортна фирма и Ферари, човек не би трябвало да се кодоши, за да не му намерят парцалките у некой каньон!