IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW T-Cross увисна от третия етаж на дилърски център

Кросоувърът едва не падна върху автобусна спирка (ВИДЕО)

VW T-Cross увисна от третия етаж на дилърски център

Автомобил Volkswagen провисна от третия етаж на дилърски център и по чудо не падна върху автобусна спирка. Това стана в квартала Акасусо в северната част на аржентинската столица Буенос Айрес. Снимки и клип от инцидента бяха публикувани в Интернет. За щастие, пострадали няма.

Служител на дилърския център решил да премести кросоувъра T-Cross, но явно вместо спирачката натиснал газта. В резултат на това автомобилът пробил прозореца и две трети от каросерията му увиснала навън. Както се вижда от снимките, задната му част успяла да се закачи за касата на прозореца. Ако автомобилът се бе плъзнал надолу, щеше да падне върху автобусна спирка, където по това време имало много хора, уточняват местните медии.

T-Cross - инцидент

Люлеещият се кросоувър бил временно фиксиран с ремъци от служители на дилърския център до идването на спасителните и пожарните служби. Шофьорът бил изведен от задната врата. В Интернет коментираха, че от една страна инцидентът бил доста опасен, но от друга, ситуацията изглеждала доста комична.

 

0 от 500