IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 твърде надценени автомобила втора употреба

Сред тях попадат даже Volkswagen Golf и Toyota Land Cruiser

Германската автомобилна асоциация TÜV вече посочи в свое изследване за 2019 г. най-надеждните и съответно най-ненадеждните автомобили. При кросоувърите до 3 години най-зле се представя Dacia Duster, при която 11,7% от проверените на технически преглед машини имат проблеми. Основните от тях са повишен разход на масло, кормилна рейка, окачване и светлини.
 
  
Toyota Land Cruiser
  
    
На второ място е Hyundai Tucson с 10,5%, като собствениците се оплакват най-вече от слабото задно окачване, а на трета е поставен Kia Sportage (7,1%), при който проблемите са най-вече в електрическата система. В класацията за кросоувъри над 3 години първите 3 места са отново за Sportage, следван от VW Tiguan и Nissan Qashqai.
Критерият в подобно изследване е един - броят на повредите, но цените на пазара на употребявани автомобили често се образуват по различни причини. Например, почти всички модели от премиум-марките са доста надценени. Изданието Autotrader избра 5 автомобила, които определя като прекалено скъпи при покупка на старо. И посочи техни алтернативи, които са по-евтини, но предлагат почти същото оборудване и мощност на двигателите. Предлагаме ви мнението на експертите, като не е задължително да сте съгласни с него.
  
   
5 твърде надценени автомобила на старо (ГАЛЕРИЯ):


Снимки: AutoTrader


 

0 от 500
  • #7
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Боко ( преди 4 години )
    Само не знам защо говорите за x-trail и сте сложили снимка на Qashqai???
  • #6
    23 rate up comment 5 rate down comment
    Varna ( преди 4 години )
    Аз пък ще си карам Ланд Круйзер-а, пък нека бил надценен. От първа ръка опит - това е най-здравият автомобил, който някога съм имал.
  • #5
    21 rate up comment 7 rate down comment
    gosho ( преди 4 години )
    *** тъпата статия, германците казват на хората как не-немските коли били смотани. Сложили един VW ама всички ги знаем последните за нищо не стават.. VW е най-надценената марка на пазара. Няма никакъв лев лукс в тях и дори 5-10 годишните ръждясват И изредили най-голямата си конглокенция японски + най-продавания джип дачия дъстър в цяла европа дето даже и да е калпав (не казвам че не е) е направо е без пари и ги утрепва на пазара по цена която не могат немските коли да предложат в никакъв случай.
  • #4
    9 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 4 години )
    За някои хора дизайнът е особено важен, по-евтините модели са със по-стар дизайн и изглеждат като още по-старо поколение в сравнение с по-скъпите. Само при корейците съм съгласен с написаното.
  • #3
    14 rate up comment 4 rate down comment
    111111 ( преди 4 години )
    Доста безмислена статия.........
  • #2
    22 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Светата немска троица са най-надценените коли включително и селската марка Фолк с Ваген.
  • #1
    46 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Tiguan, tuareg все тая. Журналисти сър!