IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda дразни феновете със скици на Octavia RS iV

Премиерата на спортния модел ще е след по-малко от месец

Skoda дразни феновете със скици на Octavia RS iV

Официални снимки на четвъртото поколение на Skoda Octavia RS, която този път получава добавка iV към името си, бяха публикувани от Motor1. Премиерата на модела ще се състои на 3 март по време на Международното изложение в Женева.

Задвижването на Octavia RS iV е поверено на хибриден силов агрегат с модул, който може да се изключва. Благодарение на използвани технологии, автомобилът ще може да се похвали със завидна икономичност и ниски нива на вредни емисии.

Skoda Octavia RS

От публикуваните скици може да се рабере как ще изглежда лифтбекът - отпред и отзад, както и по-практичното комби. Някои от линиите са увеличени, но пък оптиката на автомобила изглежда с нормални размери. С нейна помощ производителят иска тази версия да изпъкне нас останалите.

Предната броня е получила големи въздухозабрници, докато джантите вероятно ще бъдат по-малки на серийния автомобил. Корпусите на външните огледала при комбито контрастират с черния си цвят, а при лифтбека са в оттенъка на каросерията. Емблемата Skoda отсъства, като е заменена с големи букви SKODA.

Skoda Octavia RS
Снимки: Motor1

0 от 500