IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-очакваните автомобили на 2020 г.

Ето някои от моделите, с които нямаме търпение да се запознаем

Изминалата 2019 г. ще се запомни с доста брой премиери на нови модели. В "строя" най-после се завърна Land Rover Defender, а Chevrolet Corvette за първи път в историята си получи средно разположение на двигателя. Aston Martin пусна на пазара кросоувъра, а Volkswagen ID.3 положи основите на цяло ново семейство електромобили. 

Появи си е една нова тенденция за отказ от разработката на двигатели с вътрешно горене, която ще промени индустрията. Какво обаче ни чака през 2020 г.? Със сигурност тя ще бъде не по-малко интересна, защото ще се появяват много нови автомобили. Ето някои от най-интересните от тях.


Снимки: Motor

0 от 500
  • #10
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Когато не си в час и много силно искаш да блеснеш, но не знаеш как, започваш да си служиш с обиди спрямо хората, които определено знаят и разбират повече. Освен всичко, използването не обиди е не само доказателство за слаб интелект, но и за ниска култура. Мисля, че няма нужда да обяснявам за ценообразуване и себестойност на даден продукт. Просто няма да го разберат някой хора...
  • #9
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Брандо ( преди 4 години )
    За ценителите на автомобила S класата е най-вълнуващата премиера.
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    до 7 - , цената е висока... това че колата (може би) си я заслужава не означава че не е СКЪПА . И ракетата Falcon Heavy може да си заслужава парите, *** това не я прави евтина.
  • #7
    4 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Какво точно и е на цената на Теслата не можах да разбера от коментарите? Кажете ми за друга кола с подобни характеристики и цена, че нещо не се сещам! За това, което предлага, цената изобщо не е висока. Друг е въпросът, че трябва да имаш пари, за да можеш да си я купиш, но това не значи, че има висока цена! Правете разлика и ги разграничавайте нещата! Това, че нямаш пари за нещо не значи, че то е скъпо, а по-скоро, че си беден да си го купиш. Схванахте ли?
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #2 всичко е красиво и прекрасно... докато стигнем до цената! какво като има 1000км пробег като не можеш да си я позволиш... то и сега има коли дето ускоряват за под 3 сек и вероятно имат пробег, *** цената.. цената. От очакваните премиери - чакам с интерес тази на Леон (не е листнат тук понеже според авторите всички тръпнат какъв ли ще е новия Кадилак Ескалейд например...)
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    До 1 и 2 Не разбрах коя тесла ще си вземеш........ , мисля, че и совалката ще ти свърши чудесна работа. Сигурно от Метро не излизаш.
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    А ве ... ( преди 4 години )
    кой се е изгаврил така жестоко с 4-та на БМВ!?
  • #3
    6 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не знам как решихте, че това Ауди е красиво?!
  • #2
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Та ще питам сега тези, които се оправдават, че пробега на електричките бил малък с какво оправдание ще минат? Вече имаме пробег 1000 км при Tesla Roadster. И не само пробегът е жесток, а и всички останали характеристики. Не ме разбирайте погрешно не съм фен на Тесла, Мъск, електричките, но тази марка преобърна всичко. Като излезе Модел 3 и се запалих. Рано или късно ще си го взема. Просто колата е наистина страхотна на супер цена и с отлични характеристики. Ще ми върши отлична работа.
  • #1
    6 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Една Tesla Roadster за мен, ако може! От 0 до 97 км/ч (60 мили) ще само за 2,1сек си е направо страхотно нещо и то за луксозен функционален автомобил с 4 места и 2 багажника, 4х4 и още и още. Колата ще развива над 400 км/ч, 1000 (хиляда) км пробег, 10 000 Нм въртящ момент и още и още. Колата е нещо невиждано досега. просто ще взриви автоиндустрията с тези характеристики. Лошото е само, че цената и не е за моя джоб. 210 000 евро струва и се приемат поръчки. За характеристиките си обаче е без пари