IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chrysler представя нова концепция на CES

Airflow Vision включва футуристичен интериор и аеродинамична каросерия

Chrysler представя нова концепция на CES

На изложението за потребителска електроника CES 2020 в Лас Вегас, Невада, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) представя интересна концепция. Това е модел с размерите на Pacifica, който се отличава с модерни решения в различни области.

Airflow Vision Concept е наречен от производителя скулптурна дизайнерска концепция, която дава поглед към следващата генерация премиум автомобили и User Experience (UX). В кокпита роля играят многопластови графики. Той наподобява на триизмерния дисплей, който дебютира в Peugeot 208 и 2008.

Според снимките обаче системата не е същата като при новия партньор PSA, а става дума за инфотейнмънт-екран. Показателите на екраните могат да бъдат конфигурирани по желание на пътуващите в автомобила.

Освен това студията Airflow предлага „прост, модерен и просторен салон“ със светли цветове и качествена кожа. За основа е използван салонът на Chrysler Pacifica. Големият ван в момента се продава в Европа под наименованието Lancia Voyager.

Снимки: FCA

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500