IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi разкри новото A6 Allroad

Всъдеходното комби излиза на пазара този месец срещу поне 61 500 евро

Audi разкри новото A6 Allroad

През 2018 г. компанията Audi показа новото поколение на модела A6, но феновете на марката бяха принудени да изчакат завръщането на всъдеходното комби Allroad. Сега представител на марката разкри какво ще преддставлява този автомобил.

Германският бранд подготвя специална версия на модела, посветена на неговата 20-годишнина. Подробности за нея не се посочват, но вече е известно, че новото A6 Allroad ще излезе на пазара до края на юни. То ще има пътен просвет от 139 мм, което е с цели 45 мм повече от стандартното комби A6 Avant.

Audi A6 Allroad

Всъдеходният вариант ще получи адаптивно пневматично окачване още в базовата си версия, което има специални настройки. Те позволяват регулиране на височината нагоре и надолу, като пътният просвет може да бъде променян в зависимост от скоростта на движение.

Новото A6 Allroad ще се предлага с функция, подпомагаща изкачването и спускането по големи наклони и тежък терен. Тя ще работи при скорост до 30 км/ч. Освен това, комбито ще получи независима спирачна система за всяко колело, която е особено полезна именно при движение надолу по стръмен път.

Audi A6 Allroad

Автомобилът ще се предлага с 3,0-литров TDI V6 двигател. Базовият модел ще развива 228 к.с. и 500 Нм, като в случая предаването е предно. Версията Quattro 50 TDI ще рачита на 282 к.с. и 620 Нм, докато при  Quattro 55 TDI мощността е 349 к.с. и 700 Нм. Всички Audi A6 Allroad разчитат на технология "мек хибрид" и 8-степенна скоростна кутия Tiptronic.

Дилърите на Audi в Европа вече приемат поръчки за всъдеходното комби, като цените стартират от 61 500 евро.

Снимки: Audi


 

0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Аз ( преди 4 години )
    ВАГини, сър.
  • #9
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Брандо ( преди 4 години )
    Ха, ха....Наистина мисли с върха на петата си, сравнявайки я с тойотата.На мен обаче отпред ми прилича на Волво във фаровете и това според мен е дизайнерско недоглеждане.
  • #8
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Какъв борсук трябва да си, за да сравниш онзи селскостопански комбайн Ленд Круйзър с Ауди А6? Пък да не говорим, че и за цената бая е поизлъгал борсукът, само с 50%.
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Споко, моделът няма да се предлага с предно. Поредните тъпни на преводачите.
  • #6
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 4 години )
    Над 120 000лв за коптор на предно, наречено кой знае защо "алроуд"!!? Тва само СОЦваген може да изобрети при положение, че един ЛЕНД КРУЙЗЪР 150 струва толкова с всичките му екстри и с проходимост дето това алуди не е и сънувало и в най-скъпите си варианти!!Но балъци си има за всичко.
  • #5
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Фен ( преди 4 години )
    Алоууууу 139 просвет, което било с 45 повече от стандартното комби......Даже не можете да преписвате.
  • #4
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Геле ( преди 4 години )
    Джереми Кларксън даде идеалната оценка за тази кола.
  • #3
    21 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Така е, източват пари от клиентите, но поне колите им си струват покупката. А не като тия хондаджиите дет викат: тя ми е много надеждна, тя не се чупи ... е как да се счупи кат няма кво да се счупи, волан, 4 гуми и двигател, даже и от шумоизолация във вратите са спестили японците
  • #2
    21 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    За да скубят парички, паричкииии.... Кат кажеш, че искаш двойно предаване, те ще ти кажат, че трябва да го комбинираш с по-големия мотор и хоп.... още 10 000 еврака :)
  • #1
    25 rate up comment 1 rate down comment
    bg ( преди 4 години )
    еее как така хем Allroad, хем има версия само с предно