IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 5 на най-добрите версии на BMW 3-Series

В историята на модела има интересни модификации и без буквата М

Като правило, най-напомпаните модификации на всеки модел не дебютират веднага. Мощността, динамиката и скоростта се "подгряват" постепенно, като първо на пазара излизат базовите версии. Така че M-версията на новата BMW 3-Series все още е в процес на подготовка. Засега най-мощната и бърза "тройка" е модификацията M340i. Нейният 3-литров 6-цилиндров турбо двигател развива мощност от 387 коня, което позволява на седана със задвижване на четирите колела да ускори от място до 100 км/ч за 4,4 сек. Ясно е, че новото BMW M3 ще бъде по-мощно и по-бързо, но това не означава, че други модификации не заслужават вниманието на феновете на високите скорости. В историята на модела има примери, когато версиите и без буквата M се оказаха не по-малко интересни! Ето Топ 5 от тях според изданието Carscoop.

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    До коментар 1: Винаги се целим много високо и често в непостижимото. Ако имаш възможност и добра оферта за запазена тройка - вземи си. Да не се получи така, че от 2та стола на земята. Колите са хубави (не съм БМВ фен), няма да сгрешиш. Успех!
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Бимър ( преди 4 години )
    Абсолютната класика в жанра и най-добрият избор за достъпна спортна кола, стига да намерите качествен и пазен екземпляр разбира се!
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тъжното е че като бях на 20 години нямах пари да си купя нова 3та серия, сега като мога вече нямам желание, защото се интересувам от по-големи коли които немога да си купя :)