IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа дълга база на 3-Series

Моделът ще се предлага на китайския пазар от средата на годината

BMW показа дълга база на 3-Series

Mercedes-AMG A35L не е единственият седан с удължена колесна база, който дебютира на автомобилното изложение в китайския град Шанхай. Баварците от BMW също решиха да представят нещо подобно.

Става въпрос за удължената серия на новото поколение на BMW 3-Series. Интериорният и екстериорният дизайн практически е прехвърлен от международния модел, но задните врати са значително по-дълги. Разстоянието между двете оси се е увеличило с 110 мм и сега е 2961 мм. Общата дължина на автомобила, който е само за китайския пазар, е 4829 мм.

Според представители на бранда, удълженият седан предлага най-доброто в класа си свободно пространство в салона. По-големите задни врати улесняват влизането и излизането от автомобила, а задните седалки са специално проектирани за модела LWB със "специална форма и тапицерия". Има и нови облегалки за главите, както и нов заден подлакътник.

Под предния капак е монтиран 2.0-литров четирицилиндров турбо бензинов двигател, произвеждащ 184 конски сили и 300 Нм въртящ момент. Двигателят е комбиниран с 8-степенна автоматична трансмисия, предаваща мощността на задния мост.

На китайския пазар удължената версия на седана ще започне да се продава от средата на годината и ще се произвежда в завода на BMW Brilliance Automotive в Теси/Шънян.

Снимки: BMW

0 от 500