IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко струва най-скъпото BMW M760Li след фейслифта? (ВИДЕО)

Цената на луксозната лимузина надхвърля 308 000 щатски долара

Колко струва най-скъпото BMW M760Li след фейслифта? (ВИДЕО)

Знаменият френски дизайнер Коко Шанел веднъж казва, че "разкошът е противоположност на пошлостта". Всеки има право да се съгласи с това мнение, както и да хареса (или съответно да не хареса) новата предница на луксозния седан BMW 7-Series. Тя предизвика доста спорове заради огромните "ноздри" на решетката на радиатора, които дори шокираха някои фенове на марката.

Със сигурност обаче доста повече хора ще останат шокирани от цената на версията M760Li след добавяне на всевъзможните опции, предлагани от програмата BMW Individual. Тя беше разкрита в  YouTube-канала Carvlogger, където луксозният седан беше сравнен с предишната му версия.

Автомобилът, който разполага с абсолютно всичко, струва точно 308 750 щатски долара. Той е оборудван с V12 двигател, М-пакет и удължено междуосие, а допълнителните опции заемат няколко страници. Сред тях попадат специален тъмно-сив цвят на каросерията, кожа напа с цвят "коняк", панорамен стъклен покрив, вентилация на седалките и още куп други неща.

Само аудиосистемата Bowers & Wilkins струва над 5000 долара, а освен това лимузината разполага с пълен набор от системи за помощ на водача, както и с функции от активната и пасивната безопасност.

BMW M760Li

Снимки: BMW

0 от 500