IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 5 на най-добрите версии на BMW 3-Series

В историята на модела има интересни модификации и без буквата М

Като правило, най-напомпаните модификации на всеки модел не дебютират веднага. Мощността, динамиката и скоростта се "подгряват" постепенно, като първо на пазара излизат базовите версии. Така че M-версията на новата BMW 3-Series все още е в процес на подготовка. Засега най-мощната и бърза "тройка" е модификацията M340i. Нейният 3-литров 6-цилиндров турбо двигател развива мощност от 387 коня, което позволява на седана със задвижване на четирите колела да ускори от място до 100 км/ч за 4,4 сек. Ясно е, че новото BMW M3 ще бъде по-мощно и по-бързо, но това не означава, че други модификации не заслужават вниманието на феновете на високите скорости. В историята на модела има примери, когато версиите и без буквата M се оказаха не по-малко интересни! Ето Топ 5 от тях според изданието Carscoop.

0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    бмв имат страхотни М четворки които спокойно стават за ежедневно каране и за уикенд автомобил
  • #12
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Всъщност от 4-та серия започват, а не от 5-та както написах долу. Забравих я тази междинна серия между 3 и 5, която не е много популярна и е от скоро. Редовият им бензинов 6-так на БМВ е доста добър двигател и страшно много го харесвам. Препоръчвам на всеки, който си взема БМВ да не се стиска с 4-цилиндров, а да си вземе точно 6-так и няма да сбърка. Има различни модификации и изпълнения на 6 цилиндровите бензинки, но всичките са добри и не е, като при ВАГ да настъпиш мина и да се гръмнеш с нещо
  • #11
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това е най-ниският клас БМВ и поради тази причина казвам с ниски финансови възможности. Разбира се изключвам по-ниските класове, които изобщо не могат да се нарекат БМВ. Дори 3-ката малко трудно може да се нарече. За мен истинските БМВ-та започват от 5-та серия. А 3-ка не само че съм карал, а и съм имал точно 2 таман. И нищо лошо не казвам за колата, както някои се мъчат да внушат. Дори напротив. А за финансовите възможности имах предвид вторичният пазар у нас на модела, а не нови които са скъпи
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    loco ( преди 4 години )
    "Модификация за пазара в САЩ, предшественик на купето M3, което се появи година по-рано."Явно BMW са имали и машина на времето, след като са предлагали кола предшественик на друга, появила се по-рано кола.
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Най добрата тройка е Е30 M3 със двигател от М5 - S38B38.Уникална кола, има само няколко такива в света.
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Бимър ( преди 4 години )
    "3-ките, това са младежки коли за хора с ниски финансови възможности и малки претенции. Нито са спортни, нито комфортни, а за возия да не говорим."Да се чете - никога не съм карал тройка, особено истинска бензин I6. :)
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Относно коментара #4 "Младежки коли за хора с ниски финансови възможности" - От ценовата им листа се вижда точно колко "ниски" трябва да са възможностите и дали са точно за млади хора. Явно 50K?+, дори по-скоро 60K?+ е скромна сумичка за коментиралия."нито спортни, нито комфортни, а за возия да не говорим" - с коя марки и модели сравняваме и кое точно не им е наред?
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    бмв ( преди 4 години )
    Човека искаше да каже, че когато вече имаш финансовата възможност да реализираш мечтата си, вече имаш нова, по-голяма мечта която е пак недостижима. Това е психологията на човека.
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Благодаря ти за съвета, само за информация - карам 2016 бмв f10 m550d. Незнам за какъв градски транспорт ми говориш.
  • #4
    2 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Интересуваш се само от коли, които не можеш да си позволиш и се движиш с градски транспорт вероятно. Животът ти се изплъзва, а ти не правиш нищо, за да промениш нещата. Като за начало почни да се интересуваш от това, което можеш да си позволиш! А колкото до 3-ките, това са младежки коли за хора с ниски финансови възможности и малки претенции. Нито са спортни, нито комфортни, а за возия да не говорим. Ни рак ни риба. Иначе са си напълно ОК, като изключим високата цена, като нови.