IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Потребители на Twitter обявиха модела за копие на Audi от преди 20 години

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Показаният на изложението в Детройт от Acura концептуален модел NSX предизвика истинска война между потребителите на една от най-известните социални мрежи в интернет - Twitter.

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Acura NSX. Снимка: Acura

Според част от участниците в спора концептът Acura NSX е "прекопиран" от модел на Audi, представен преди повече от 20 години. Става дума също за концептуален модел - Audi Quattro Spyder, който се поява пред публика на международното изложение във Фракфурт през 1991 г.

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Audi Quatro Spider. Снимка: Audi

"Не мислите ли, че Acura NSX прекалено много прилича на Audi Quattro Spyder?", попита някой си Матю Феникс на страницата си в Twitter. След което от Audi веднага реагираха и копираха съобщението му на своята страница в социалната мрежа. Последва остър спор между феновете на двете марки автомобили, като някои от тях стигнаха още по-далеч, като обявиха, че "концептът Audi Quattro Spyder подозрително много прилича на пуснатия две години по-рано от Nissan спортен модел 300ZX."

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Nissan 300ZX. Снимка: Nissan

Audi Quattro Spyder представлява концепт с V6 двигател и задвижвнане на четирите колела. Автомобилът се счита за предшественик на излезлия няколко години по-късно модел ТТ, въпреки че той се предлага и само с предно предаване.
 

Тагове: nsx concept quattro spyder
0 от 500
  • #69
    23 rate up comment 3 rate down comment
    ( преди 11 години )
    Платили на някой да каже една глупост в мрежата и после си я копирали на сайта. Единственото общо между моделите е в извивката на покрива. Но такъв покрив има и при други коли. Той имитира фанар на съвременен изтребител, покрив, все едно е от една повърхнина. Нищо друго общо няма между тези коли. Да ходят на очен лекар. Аудито пък прилича на Хлопел кОлибра! И то в пъти повече!!! Само са му добавили фарове от Нисан.Аглоката е страшна. От Ауди са бесни, защото подобно нещо не могат да сътворят.
  • #68
    20 rate up comment 3 rate down comment
    ralliart ( преди 11 години )
    хехе това е абсурдна не-новина... некви хора в туитър били казали, все едно утре некой да цитира кво се случва в коментарите на автокомедия
  • #67
    12 rate up comment 3 rate down comment
    до БМВ ( преди 11 години )
    Ей колега поздравявам те.Един фен на БМВ да не си криви душата и да не е кон с капаци.Дано и БМВ да пуснат М8 и да натири подобието на спортен автомобил R8 на кучето в задния двор.
  • #66
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ВЕРНО Е КОЛЕГА ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ СЕ ОГЛАВЯВАТ ОТ ТОЙОТА - ВКЛЮЧАЙ И ЗА СЕРВИЗНИ АКЦИИ - ПЪК ВИИ СИ ГИ ТЪЛКУВАТЕ КАКТО ИСКАТЕ - НАЙ РАЗПРОСТРАНЕНА Е ВЕРСИЯТА С ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА. НЕ ЗАБРАВАЙТЕ 1,3 МЛРД. ДОЛАРА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ПРЕ-ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ
  • #65
    23 rate up comment 7 rate down comment
    БМВ ( преди 11 години )
    ИСКАм да фалират тези аудита умрели! Агресивни,крадливи и само копират!НЕ се хабете да обяснявате на онези *** с умрелите си аудта ,какво беше и още е NSX! В Сливен съм виждал една червена извънземна.СТаВАЛ съм свидетел на това какво прави и как визията и не остава незабелязана от никой! ДА не говорим,че в технологично отношение е била изпреварила умрелите аудита ,а и не само тях с много,много!
  • #64
    24 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Убитаци не ми цъкайте минуси, а кажете кой двигател са имали тогава нещастниците за да го сложат на тая постна чорба Алудито?
  • #63
    21 rate up comment 3 rate down comment
    до Автор ( преди 11 години )
    Колега аз не съм съгласен, че Акорд е в един клас с А6.Акорд според мен е по-голям от А4, но по-малък от А6 т.е. намира се някъде по средата също както е по-голям от тройката на БМВ, но е по-малък от петицата. Акорда от 2008 е невероятен автомобил и ако ,,премиум" марките погледнат какво се крие под купето му може да научат много ценни уроци, но тях това не ги бърка, важното е да заливат пазара с натруфени ***.За тях качеството е просто един ущърб, докато за HONDA то е философия.
  • #62
    6 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Цял свят го сравнява с АУДИ,само наш (***) Дошо не може
  • #61
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Автор ( преди 11 години )
    Имам предвид , че четирите нули са копие на БМВ М1.
  • #60
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Автор ( преди 11 години )
    *** , като си споменал "расови "коли от ауди и БМВ , то това на снимката за мен е копие на БМВ М1!!! Явно си МНОГО *** щом сравняваш съвсем обикновен седан (Акорд) със "спортни " модели РС7,8,9,10,11,12...Ако ще сравняваш акорд го съпостави с а6