IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Потребители на Twitter обявиха модела за копие на Audi от преди 20 години

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Показаният на изложението в Детройт от Acura концептуален модел NSX предизвика истинска война между потребителите на една от най-известните социални мрежи в интернет - Twitter.

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Acura NSX. Снимка: Acura

Според част от участниците в спора концептът Acura NSX е "прекопиран" от модел на Audi, представен преди повече от 20 години. Става дума също за концептуален модел - Audi Quattro Spyder, който се поява пред публика на международното изложение във Фракфурт през 1991 г.

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Audi Quatro Spider. Снимка: Audi

"Не мислите ли, че Acura NSX прекалено много прилича на Audi Quattro Spyder?", попита някой си Матю Феникс на страницата си в Twitter. След което от Audi веднага реагираха и копираха съобщението му на своята страница в социалната мрежа. Последва остър спор между феновете на двете марки автомобили, като някои от тях стигнаха още по-далеч, като обявиха, че "концептът Audi Quattro Spyder подозрително много прилича на пуснатия две години по-рано от Nissan спортен модел 300ZX."

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Nissan 300ZX. Снимка: Nissan

Audi Quattro Spyder представлява концепт с V6 двигател и задвижвнане на четирите колела. Автомобилът се счита за предшественик на излезлия няколко години по-късно модел ТТ, въпреки че той се предлага и само с предно предаване.
 

Тагове: nsx concept quattro spyder
0 от 500
  • #79
    5 rate up comment 9 rate down comment
    vi go navra ( преди 11 години )
    Ей умници,когато ауди са правили спортни автомобили като ауди купе,хонда имаха само сивик 1.5. Много е лесно да се говори с злоба ама не и да се мисли,кой има куатро и мачка по всички параграфи? А за двигатели да не говорим,понеже още от 1979-а имаме 2.2 ТУРБО,двигател еталон и до днес.А за 4.2 V8 да сте чували,ами предлага се от 1988-а.Живейте си в заблуда и си карайте бараките,една японска барака за един живот ми стига.Истината е в премиум марките и Ауди е възможно най-доброто,злобейте яко...
  • #78
    5 rate up comment 3 rate down comment
    ARC ( преди 11 години )
    новия NSX- Копие на Audi Quatro Spyder ?....аз като гледам пък Quatro Spyder е копие наFerrari F355
  • #77
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Значи хонда са високотехнологични а Ауди правят дизели от които хората мрътТОЧНО ТАКА
  • #76
    4 rate up comment 11 rate down comment
    ... ( преди 11 години )
    На мен тая хонда ми прилича на R8
  • #75
    20 rate up comment 2 rate down comment
    KKK ( преди 11 години )
    Тая Хонда няма нищо общо със старото ауди. Нито фарове, нито решетка, нищо! Що се отнася до формата, мисля че известната прилика е заради аеродинамиката. Японците сигурно никога не виждали това ауди :D
  • #74
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Значи хонда са високотехнологични а Ауди правят дизели от които хората мрът. Евала за интелигентното ти изказване...а да и развитите нации като Америка не се интересували от мощност и кубици...мухахаха. Ти в кой свят живееш?
  • #73
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Коментара отдолу имаше 3 плюса по едно време.Сега е с 4 минуса и 1 плюс.КАКВО СТАВА?
  • #72
    4 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    От написаното до тук виждам че Хонда няма един класен автомобил за човек с пари.Няма лукс,няма мощност-само масовки сивици и акорд. Толкова много злоба сте насъбрали против Бмв и Ауди и защо? Защото правят по 10 модела и имат коли от 100 до 600 коня а какво има Хонда- 4 модела с върхова мощност 250 коня.Жалка картинка
  • #71
    32 rate up comment 8 rate down comment
    F-1 ( преди 11 години )
    В клас влиза нова учителка: - Добър ден, деца! Аз съм новата ви класна ръководителка. Казвам се Мария Иванова и съм фенка на BMW. А сега нека всяко от вас, деца, се представи по същия начин! - Аз се казвам Петърчо, и съм фен на BMW. - Аз се казвам Асенчо и съм фен на BMW. - Аз се казвам Марийка и съм фенка на BMW. Стигнали до Иванчо. - Аз се казвам Иванчо и съм фен на HONDA. - Как може!? Защо не си фен на BMW? - Мама е фенка на HONDA, тате е фен на HONDA, приятелите ми са фенове на HONDA и аз съм фен на HONDA. - И какво от това? Ами ако *** беше ***, баща ти наркоман, а приятелите гейове, тогава? - Е, тогава щях да съм фен на BMW.
  • #70
    25 rate up comment 4 rate down comment
    БМВ ( преди 11 години )
    ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ,аз съм такъв! СПОМНЯМ си едно време как полудявах като видех този NSX и не бих допуснал някой който не знае за какво става дума до гвори простотии без да се намеся!ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ на Хондата и след 23г. са доста респектиращи!