IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Потребители на Twitter обявиха модела за копие на Audi от преди 20 години

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Показаният на изложението в Детройт от Acura концептуален модел NSX предизвика истинска война между потребителите на една от най-известните социални мрежи в интернет - Twitter.

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Acura NSX. Снимка: Acura

Според част от участниците в спора концептът Acura NSX е "прекопиран" от модел на Audi, представен преди повече от 20 години. Става дума също за концептуален модел - Audi Quattro Spyder, който се поява пред публика на международното изложение във Фракфурт през 1991 г.

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Audi Quatro Spider. Снимка: Audi

"Не мислите ли, че Acura NSX прекалено много прилича на Audi Quattro Spyder?", попита някой си Матю Феникс на страницата си в Twitter. След което от Audi веднага реагираха и копираха съобщението му на своята страница в социалната мрежа. Последва остър спор между феновете на двете марки автомобили, като някои от тях стигнаха още по-далеч, като обявиха, че "концептът Audi Quattro Spyder подозрително много прилича на пуснатия две години по-рано от Nissan спортен модел 300ZX."

Концептът Acura NSX предизвика война в интернет

Nissan 300ZX. Снимка: Nissan

Audi Quattro Spyder представлява концепт с V6 двигател и задвижвнане на четирите колела. Автомобилът се счита за предшественик на излезлия няколко години по-късно модел ТТ, въпреки че той се предлага и само с предно предаване.
 

Тагове: nsx concept quattro spyder
0 от 500
  • #9
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Стефан ( преди 11 години )
    Карайте си Аудитата но престанете да ги навирате в носа на хората, които обичат автомобили.Феновете на ауди смятат, че от тях започва света, истината е, че тази марка е в повече.Ако искаш лукс вземаш Мерц, Спорт - Ферари, Порше, Нисан. Ван - Еспас. Роудстер Мх5, Z4. ако колата ти е само за да те вози - Тойота, ФВ, Опел.В коя ниша Ауди са първия избор???
  • #8
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Куца хлебарка ( преди 11 години )
    Тези от Audi са много жалки. Направиха грозно ТТ, сложиха му раница, нарекоха го R8, сега всичко прилича на него. Вярно, че новия Mercedes Actros пък прилича на R8V10.... но ако смятат, че NSX прилича на това бавноразвиващо, жълто лано, мноого са далече. То днес всичо прилича на Audi, онзи ден в тоалетната изкарах новото A7.
  • #7
    11 rate up comment 3 rate down comment
    v ( преди 11 години )
    tozi koito e vidql prilika e za otchen lekar
  • #6
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    До първия клоун - ха-ха, ако имаше поне елементарно понятие колко са напред "крадливите" японци с електрониката и роботиката спрямо европейците... сигурно щеше и да разбереш колко си смешен. Ама надали. И да не забравяме че всички кросоувъри като X5, Q7, ML и т.н. са практически клонинги на РАВ4.
  • #5
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Между първата и втората снимка освен броя на гумите и вратите,аз не виждам нищо общо.Може би от Ауди са решили да съдят,както Ейпъл съди другите заради правоъгълната форма на екрана.Разбирам,че ВАГонетките яко ги е ударила кризата и мислят какви глупости да измислят,но това тяхното вече е смешно.То и цялата история е съшита с бели конци.Някакъв си написал в Twitter нещо смешно и хоп поредната новина-реклама.Ама този някой със 100% сигурен,че е от Ауди.Нямам думи,колко са изпаднали вече...
  • #4
    21 rate up comment 6 rate down comment
    истината ( преди 11 години )
    Ето какво представлява Алуди.Някакъв ***,нискочел фен *** решил да се направи на интересен и от Алуди някой болен мозък решил,че от това може да стане хубава рекламка,която хем да внуши,че ВАГиналите нещо са измислили и в същото време да оплюеконКУРенцията.Типично в стил ВАГенщайн.Вярвам помните рекламната им война срещу БМВ,как хем се правеха на велики,хем гледаха да очернят другите.Фирмата създадена от нацистите продължава с Гьобелсовите методи на пропаганда.Жалки са просто.
  • #3
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    az ne mislq che si prilichat, ako trqbva da se tursi nqkakvo shodstvo po-skoro e v R8, no kato cqlo Hondata e mnogo krasiva, kakto i R8 - tuk stava duma may za bezplatna reklama :)
  • #2
    31 rate up comment 6 rate down comment
    Void ( преди 11 години )
    Аман от разбирачи дето все нещо им прилича на друго нещо.
  • #1
    13 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нормално е, все пак японците някога да са проектирали кола сами без да крадът от европейските модели? Не, разбира се. Или да вкарат нещо за първи път в автомобил като изключим спорната псевдо-еко хибридна система? Не, разбира се.. Нормално е, културата идва от европа, в япония просто ги бива в масовото копиране и евтино продаване..