IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai - Премиум марка

Не е задължително високото качество да струва много, твърдят корейците.

Hyundai - Премиум марка

През последните години корейската марка Hyundai получи многобройни признания, постави рекорди и увеличи осезаемо пазарният си дял, доказвайки на света, че амбициите й са големи.


Сега корейците продължават напред с "Ново мислене. Нови възможности"(новият слоган на Hyundai), и нови, още по-големи цели. Този път мисията на Hyundai е да докаже, че високото качество не винаги струва много.

"Днес клиентите очакват от един премиум бранд съществени нововъведения на достъпна цена. Те искат коли, които надминават очакванията им – коли, които отразяват техните ценности и тяхното настояще”, заяви Алън Ръшфорт, старши вицепрезидент и изпълнителен директор на Hyundai Motor Europe.

"Докато по традиция понятието премиум се свързва с високи цени за шепа привилегировани, нашата концепция "модерен премиум" се основава на идеята, че не е задължително високото качество да струва много. Hyundai ще предлага лукс, високо качество и емоционални ценности, непознати и неочаквани от клиентите до момента. Това ще се отнася не само за конкретен продукт, а и за целия ни бизнес, за оперативните дейности и за предлаганите услуги", допълни той.

Корейският автомобилопроизводител Hyundai ще разкрие новите насоки в развитието на марката и новата си фирмена мисия на започващото на 1 март в Женева международно автомобилно изложение.

На снимките е Hyundai i40 - първият представител на марката, от "модерния премиум" клас, създаден по критериите на европейския вкус.

0 от 500
  • #51
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Не думай!Ние сякаш не сме чели статията.Единствения хюндай беше спрения Гец,а киата е някакъв американски ван.Всичко останало са френски *** и три фолксвагена,шкоди и сеати,актуални модели.
  • #50
    7 rate up comment 4 rate down comment
    АZ ( преди 13 години )
    Първо статията не беше за най-лошите коли, а за най-ненадеждните и доколкото помня имаше един автомобил на хюндай/киа ,който яко копаеше дъното в 3 от 5 категории.
  • #49
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Обяснявам кой е плюещия Хюндай тук.Защото е само един.Преди три години някакъв *** се правеше на заможен гражданин с ауди А6.Опитваше да определя срещи в големите градове.Много е *** и малко му обръщаха внимание.До момента,когато един бургазлия с чисто ново i30 не го разкри,че е черен,миризлив ***-тинейджър от казанлъшката *** махала.И колата му всъщност е грохнала ауди 80 на баща му.Бургазлията го направи за посмешище пред всички и онзи от тогава газ пикае.Това е истината!
  • #48
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Грозно е производител да твърди така за себе си,това трябва да го решат клиентите а не хюндай
  • #47
    5 rate up comment 3 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    Прати веднъж един линк, а не обиждай само.За всичко съм те затапвал с линкове и доказателства, а не с ***,Казанлък,бедняк.Бедна ти е културата мойто момче, но за сметка на това са ти богати комплексите.
  • #46
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Erik ( преди 13 години )
    mirizmata sral sral i se osral, nali taka mirizma? otrepko!
  • #45
    3 rate up comment 6 rate down comment
    до Рамбо 7 ( преди 13 години )
    ***,виж някъде през предната седмица-две имаше статистика за най-лошите коли.Пълно е с пежа и ситроени,особено ситроени.Спомняй си за Льоб,или като там му е името,като четеш каквa трагедия са френските ***.Понеже говориш за провали.Корейците са в Топ 5,а Пежо и Ситроен едва са крепят на 9-то.Това е провал.
  • #44
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Мнагалче казанлъшко,наистина те съжалявам!Щом изпадна до ниво Ситроен,много си зле!Ама какво да правиш,беднотия!
  • #43
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Рамбо 7 ( преди 13 години )
    О, да, вече съм фен и на Ситроен. След седемте шампионски титли на Льоб, след прекрасните DS3 и DS4 и след провала на Хюндай като световна сила xDDDDDD
  • #42
    9 rate up comment 3 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    *** айтоски, добрите модели и двигатели на Хюндай са проектирани в Европа.Понеже много обичаш да цитираш Ауто билд коментирай предпоследния брой, където Генезиса стана за смях.