IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai - Премиум марка

Не е задължително високото качество да струва много, твърдят корейците.

Hyundai - Премиум марка

През последните години корейската марка Hyundai получи многобройни признания, постави рекорди и увеличи осезаемо пазарният си дял, доказвайки на света, че амбициите й са големи.


Сега корейците продължават напред с "Ново мислене. Нови възможности"(новият слоган на Hyundai), и нови, още по-големи цели. Този път мисията на Hyundai е да докаже, че високото качество не винаги струва много.

"Днес клиентите очакват от един премиум бранд съществени нововъведения на достъпна цена. Те искат коли, които надминават очакванията им – коли, които отразяват техните ценности и тяхното настояще”, заяви Алън Ръшфорт, старши вицепрезидент и изпълнителен директор на Hyundai Motor Europe.

"Докато по традиция понятието премиум се свързва с високи цени за шепа привилегировани, нашата концепция "модерен премиум" се основава на идеята, че не е задължително високото качество да струва много. Hyundai ще предлага лукс, високо качество и емоционални ценности, непознати и неочаквани от клиентите до момента. Това ще се отнася не само за конкретен продукт, а и за целия ни бизнес, за оперативните дейности и за предлаганите услуги", допълни той.

Корейският автомобилопроизводител Hyundai ще разкрие новите насоки в развитието на марката и новата си фирмена мисия на започващото на 1 март в Женева международно автомобилно изложение.

На снимките е Hyundai i40 - първият представител на марката, от "модерния премиум" клас, създаден по критериите на европейския вкус.

0 от 500
  • #81
    1 rate up comment 0 rate down comment
    passatora ( преди 13 години )
    edinstveno na tebe 6e ti go nabie hyundai v nasraniq gaz! :):P
  • #80
    0 rate up comment 3 rate down comment
    viva hyundai ( преди 13 години )
    samo taka-kyr za 6ibanite evropeiski marki nsrani!!! hyubdai e markata i 6te go zabie na vsi4ki nsrani marki tyk v evropa!!! hyundai rulezzz-bravo
  • #79
    1 rate up comment 2 rate down comment
    ! ( преди 13 години )
    Citroen и Ford,казанлъшкия *** вече полудява,че корейците развинтиха любимите му марки!Ами *** са,като него самия.Hyundai им правят показно!
  • #78
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Каквото и да пишете и ситроен и форд и ФВ и тн имат уникални ,непреходни с времето модели УНИКАТИ ,докато Хюндай имат няколко масови модела с климатик навигация и abs и вече са признак за качество, премиум марка
  • #77
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Тук не става въпрос кой какъв модел на Хюндай или Ситроен харесва. Всеки си има вкус и може да харесва китайски дизайн ,разчекната муцуна, фарове и тн .Нищо против! Но някой хора пишат небивалици - ''Яловата История на Ситроен'' ''ЕВТИН САЛОН'' та на (DS3 DS4 C5 C6 ли е евтин салона и по лош от тези грозотии на Хюндай) и Ситроен и Форд били некачествени сравнение с Хюндай и остави това ми даже Хюндай са премиум кви ситроени и Фордове хахаха
  • #76
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ами като не разбираш, не се обаждай.Те китайците също продават милиони ама все още са си с китайско качество и дизайн. А това, че Ситроен ползвали платформи на други (макар Пежо да не са други) -ами могат-ползват. Така се оптимизират разходи и т.н. А и защо изобщо правите сравнения между отделните производители - този бил върха, онзи бил дръвце ??? Като не ви харесват колите, не си ги купувайте. На мен лично ми харесва този i40, на други вероятно не - въпрос на вкус
  • #75
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    За 2010 PSA има 1.9 млн. продажби,срещу 5.7 на Hyundai-KIA.И това от два пъти по-малка по-малка по население държавица,която до 1960 са газили в оризища.Сто пъти повече ме респектира този успех,от колкото сто годишната ялова история на Ситроен.Ако това изобщо е фирма,с чужди шасита и механика.Кое точно е Ситроен,че не разбирам.Евтиния салон ли?Стига бе!
  • #74
    4 rate up comment 3 rate down comment
    ! ( преди 13 години )
    Нещо не е убедителен плювача на Хюндай.Като е много обективен да каже,че Хюндай на практика стъпиха през 2008 в Европа.Нямат модел в топ 10 по продажби,но ако имаше топ 11,тя са там.И това за две години.Сега нспълно новия ix20 за първите два месеца минали 32 000.За съвсем нов модел.За топ 5 в света да не говорим.Там смешни марки като Ситроен са по-скоро за подигравка-отвратително качество и символични продажби.
  • #73
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Нямам намерения да чета всички коментари и ще си напиша моето мнение. Следващата ми кола, ако мога да я купя нова от магазина може би ще е Hyunday Grandeur. Пък вий си плюйте колкото искате :) И40 е супер машинка, кое не ви харесва?
  • #72
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    .... не може да се сравнява с премиум марки дори и с не до там премиум като ситроен астра голф и тни е нелепо да се изтъква като основно предимство именно качеството Това е просто една Масовка със дора цена и със сравнително богато оборудване за цената си