IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai - Премиум марка

Не е задължително високото качество да струва много, твърдят корейците.

Hyundai - Премиум марка

През последните години корейската марка Hyundai получи многобройни признания, постави рекорди и увеличи осезаемо пазарният си дял, доказвайки на света, че амбициите й са големи.


Сега корейците продължават напред с "Ново мислене. Нови възможности"(новият слоган на Hyundai), и нови, още по-големи цели. Този път мисията на Hyundai е да докаже, че високото качество не винаги струва много.

"Днес клиентите очакват от един премиум бранд съществени нововъведения на достъпна цена. Те искат коли, които надминават очакванията им – коли, които отразяват техните ценности и тяхното настояще”, заяви Алън Ръшфорт, старши вицепрезидент и изпълнителен директор на Hyundai Motor Europe.

"Докато по традиция понятието премиум се свързва с високи цени за шепа привилегировани, нашата концепция "модерен премиум" се основава на идеята, че не е задължително високото качество да струва много. Hyundai ще предлага лукс, високо качество и емоционални ценности, непознати и неочаквани от клиентите до момента. Това ще се отнася не само за конкретен продукт, а и за целия ни бизнес, за оперативните дейности и за предлаганите услуги", допълни той.

Корейският автомобилопроизводител Hyundai ще разкрие новите насоки в развитието на марката и новата си фирмена мисия на започващото на 1 март в Женева международно автомобилно изложение.

На снимките е Hyundai i40 - първият представител на марката, от "модерния премиум" клас, създаден по критериите на европейския вкус.

0 от 500
  • #61
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Рамбо 8 ( преди 13 години )
    124-ката е от 1985-та моето момче, а аз тогава бях юноша бледен :) Яката Корола също е от осемдесетте години, макар Корола да съществуваше и през деветдесетте и след 2000 година. Забрави да споменеш Мазда 626 от началото на деветдесетте, която всъщност бе пусната през осемдесетте :) Не, ти грешиш! Яките коли не са от началото на деветдесетте, а от осемдесетте! деветдесетте са провал за автопроизводителите и едва в това хилядолетие нещата се пооправиха! Личи си, колко си карал нови автомобили :)
  • #60
    6 rate up comment 1 rate down comment
    no name ( преди 13 години )
    Рамбо, много си зле моето момче. Точно през 90-те години се правят най-здравите коли досега. Мерцедес 124-ката ,Нисан Съни, Toyota Corolla, Volvo 940/960 ...да ти давам ли още примери??? Това са коли,които са направени само с 1 цел - да не спират да вървят. Вярно е, че не са разполагали с толкова екстри и системи като днешните, НО поне са били безотказни. А сега почти всичките са ***,които се трошат и развалят като за световно, за да си продават частите.Почти няма значение марката вече...
  • #59
    3 rate up comment 3 rate down comment
    ЗАЩООООООО ( преди 13 години )
    kazanlashkite i aitoskite shimeili s 50 komentara, a burgazlia da si e kupil huindai i30 ot kade go izmili. Obzalagam se che ne e vazmojno v tozi kiten morski grad da ima takava bezdarna otrepka-da si plati da bade shiban ot koreiski monsterkokove ol nait long za 7 godini.
  • #58
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ето още поводи да си посипваш косите с пепел.То не,че иначе се къпеш. http://***.hyundai-blog.com/index.php/2011/02/24/hyundai-ix20-crash-test-receives-5-star-safety-rating/#more-2180 Да не пропуснеш това "ix20 MPV received a class-leading score".
  • #57
    5 rate up comment 2 rate down comment
    до AZ ( преди 13 години )
    ***,ти не само сега си объркан.Ти си грешка по рождение. P.S:Я провери дали не беше KIA Sedona!Аман от мангасарските ти номера!А нещо за моделите на Флксваген или цялата френска гама?
  • #56
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Fenix ( преди 13 години )
    Брей к'во нещо - в статията за Ферари ФФ - 13 коментара, а в тази за Хюндай - 56 ;-). Не знам дали ще станат премиум, но поне в този форум се радват на завидно внимание ;-)))Иначе преди имаше инфо, че корейците мислят да правят отделна премиум марка - Генезис подобно на Лексус и Инфинити например. Както се казва времето (и пазара) ще покаже.
  • #55
    3 rate up comment 5 rate down comment
    АZ ( преди 13 години )
    Даже снимката на статията е на карнивал.:))))))))))))))))))
  • #54
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Не може да са премиум защото премиум = скъпо. Това, да са качествени е друта тема. И въпреки, че не съм фен на хюндай им казвам евала защото дизайна и всичко го подобриха със страхотни темпове, преди 10 години имаше разлика от земята до небето между един акцент и един голф. Но в днешно време вече разликата е само в надписа, точно както при дрехите.
  • #53
    2 rate up comment 5 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    Обърках се Атос беше модела.
  • #52
    4 rate up comment 5 rate down comment
    АZ ( преди 13 години )
    О ти не думай!Киа карнивал се продава в цяла Европа и България.Личи си колко си чел статията хюндая е гец.