IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Държавният глава не е бил в колата, но любимият му шофьор загина на място

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Един от официалните автомобили на Владимир Путин бе въвлечен в тежък инцидент в Москва. Катастрофата причини смъртта на един човек и прати друг в критично състояние в болница. Президентът на Русия не е бил в колата, предава DailyMail.

Загиналият е шофьорът на правителственото BMW 7-Series. Според информацията той е любимият шофьор на Путин. Името му не се споменава, като става ясно единствено, че има повече от 40 години шофьорски стаж.

Виновник за тежкия инцидент е водачът на другата кола - Mercedes-Benz CLS. От видеото се вижда, че той губи контрол над автомобила си и навлиза в насрещното движение, където се забива челно в черното BMW. Шофьорът на Mercedes-а е откаран в болница в критично състояние.

Катастрофата е станала на оживения булевард Кутузовски в Москва. Полицията разследва причините за инцидента.


 

0 от 500
  • #34
    13 rate up comment 7 rate down comment
    до: Дошо ( преди 7 години )
    Тихомълком се потулват нещата и се разделя острова с подкрепата на западните съюзници и най-вече САЩ. Тези подробности няма как да ги знае кухата дошовска кратуна, защото чете само удобни медии. Всичко е потулено, защото по време на студената война 2 натовски държави да се бият е било неприемливо, но се случва. Все още между другото има английски военни бази на острова. Те са помогнали на турците да си свършат работата, уж са били неутрални. Още са там и още поддържат политиката на запада уж.
  • #33
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Захарий Стоянов ( преди 7 години )
    Да бъде проклета оная минута, в която е стъпил руски крак в нашето Отечество, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка.
  • #32
    14 rate up comment 6 rate down comment
    до: Дошо ( преди 7 години )
    Изключително си зле, както винаги. В Кипър не е имало преврат. Турция вкарва екстремисти, които започват конфликт с гръцкото население на острова. Под предлог да пазят живота на турското население, Турция вкарва войски и окупира северната част на Кипър. Гърците реагират моментално и изпращат кораби и изтребители. САЩ следят всичко със спътници и съобщават на турските си приятели координатите на гърците. Турците потапят няколко кораба и свалят няколко самолета и всичко се приключва.
  • #31
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Защо хАмерикаснки бе кре*тени? Нали сме в НАТО? Кога Русия е имала бази у нас или друга държава да е имала? КОГА??? Как кога?В периода 1944-1989 бяхме най-голямата руска база в света!А НАТО не ни е разоръжило,просто нямахме пари да плащаме пъти повече от нормалното на братската ти Русия за поддръжка на съвеЦките кочини,които ни останаха от нея.Нали сега Гумен Гадев реве,че Ненчев е подписал договори за поддръжка на двигателите на МиГ-овете с Полша и няма комисионни.Какво се правиш на луд?
  • #30
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    В Кипър имаше военен преврат, от който Турция се възползва.Един вид присвои територия, която е откъсната от Гърция и не е под опеката на гръцката държава.Това обаче на русофилите не им отърва и услужливо го пропускат.По Черноморието 550 000 имота са собственост на руснаци, но русофилите ни плашат с Турция.
  • #29
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аз пиша ама Дошо не вдява с тоя албански реотан. Крим е подарен на Украйна, която е част от СССР и на Хрушчов вероятно, дори не му е минавала и за миг мисълта, че някога СССР ще се разпадне, все пак там са построени най-големите Руски военни морски бази. Мислиш, ли че щяха да са там ако един ден, са мислили, че Крим ще излезе от СССР? Все едно сега Тексас да реши да излезе от САЩ и Американците да кажат ОК. Както ти написах отдавна Хавай искат да излязат от САЩ, но САЩ не им разрешава.
  • #28
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    рашките и техните последователи са тъ.пи като ***. Може да се види в коментарите.
  • #27
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ако спреш да четеш медиите на путин, ще разбереш, че украйна е във война с русия.
  • #26
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Добре бе рашки! ( преди 7 години )
    Направили сте проспект за чудо и приказ с по 8 платна, ама ...къде вие разделителната ограда/мантинела между двете посоки на движение!?
  • #25
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ***, най-***, русофил. Няма смисъл да се спори с тях.