IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Държавният глава не е бил в колата, но любимият му шофьор загина на място

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Един от официалните автомобили на Владимир Путин бе въвлечен в тежък инцидент в Москва. Катастрофата причини смъртта на един човек и прати друг в критично състояние в болница. Президентът на Русия не е бил в колата, предава DailyMail.

Загиналият е шофьорът на правителственото BMW 7-Series. Според информацията той е любимият шофьор на Путин. Името му не се споменава, като става ясно единствено, че има повече от 40 години шофьорски стаж.

Виновник за тежкия инцидент е водачът на другата кола - Mercedes-Benz CLS. От видеото се вижда, че той губи контрол над автомобила си и навлиза в насрещното движение, където се забива челно в черното BMW. Шофьорът на Mercedes-а е откаран в болница в критично състояние.

Катастрофата е станала на оживения булевард Кутузовски в Москва. Полицията разследва причините за инцидента.


 

0 от 500
  • #4
    33 rate up comment 5 rate down comment
    LEX ( преди 7 години )
    100% шофьора на президентското БМВ е бил без колан... Да загинеш в бронирано БМВ, което сигурно тежи 3 тона е възможно само ако си без колан... Другия човек е критичен, но жив, защото е бил с колан вероятно... А въздушните възглавници са се отворили, на един кадър се виждат завесите, че са спуснати.
  • #3
    8 rate up comment 20 rate down comment
    GTE ( преди 7 години )
    Бумер 7 серия е по-яка кола от цедката на меро. Обаче ако се кара без предпазен колан, съответно не сработват еърбеците най-вероятно. Жалко ...
  • #2
    26 rate up comment 15 rate down comment
    Кога ще ги стигнем.. ( преди 7 години )
    РУСНАЦИТЕ?!?!?!8 ленти в едната посока на градски път!!!Нека да са зле! Ние и наполовината нямаме, иначе плащаме данъци, винетки и какво ли не.
  • #1
    28 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Жалко! Направо нямам думи на такъв широк път с 8 ленти за движение да те ударят челно. Дето се казва, ако ти е писано да се удавиш няма да се обесиш. Не зная какво е станало, но предполагам, че на шофьора на Мерцедеса или му е прилошало нещо (може инфаркт, инсулт да е получил) или е спукал гума и не е могъл да овладее колата, за да навлезе така рязко в насрещното при условие, че има и разделителна ивица от около 1,5 м.