IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Държавният глава не е бил в колата, но любимият му шофьор загина на място

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Един от официалните автомобили на Владимир Путин бе въвлечен в тежък инцидент в Москва. Катастрофата причини смъртта на един човек и прати друг в критично състояние в болница. Президентът на Русия не е бил в колата, предава DailyMail.

Загиналият е шофьорът на правителственото BMW 7-Series. Според информацията той е любимият шофьор на Путин. Името му не се споменава, като става ясно единствено, че има повече от 40 години шофьорски стаж.

Виновник за тежкия инцидент е водачът на другата кола - Mercedes-Benz CLS. От видеото се вижда, че той губи контрол над автомобила си и навлиза в насрещното движение, където се забива челно в черното BMW. Шофьорът на Mercedes-а е откаран в болница в критично състояние.

Катастрофата е станала на оживения булевард Кутузовски в Москва. Полицията разследва причините за инцидента.


 

0 от 500
  • #74
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Разбирачев ( преди 7 години )
    Как така определихте че въпросната седмица е лимозината на Путин и това бил любимия му шофьор?Взимате една новина от украинкси фейкомет и готова- нали!Първо:Путин се движи само в продукти на Даймлер и то яко,ама много яко бронирани.Ако такава кола се блъсне с която и да е друга познайте къде ще загиналия.А и шофьорите му са офицери от ФСБ и самоличноста им е държавна тайна.БМВ както у нас така така и там карат само ***-новобогаташи.Мерседес е колата на елита-вервайте ми.Стига жълтении
  • #73
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Демек България финансира една Руска фирма, с която се обвързва за ядрено гориво и отпадъците докрая на жизнения цикъл на реакторите, а в замяна какво получава? Никакво участие от страна на руската компания или Руската федерация.Никакви гаранции за финансовите показатели на договора и бъдещите експлоатационни и финансови параметри на реакторите и резултата от ЕВЕНТУАЛНАТА ИМ работа...Едно голямо НИЩО.И ТОВА ГО НАПРАВИХА СКАПАНИТЕ РУСОФИЛИ/КОМУНИСТИ!!! ДРУГАРИТака че не ми обяснявай глупости.
  • #72
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Проекта АЕЦ Белене е сбъркан от самото начало. Дори и да беше построен и да бяха дадени още пари за съоръженията, където да се монтират реакторите. Според сметките най-рано след 50 години ( някой оптимисти твърдят 25, но те не смятат всички разходи )щеше да се изплатят тези реактори. А след толкова години, те ще са отново амортизирани и за смяна. Това какво ти говори??? Че България поема всички рискове, плаща пари, които се обезценяват през годините и накрая при добро стечение не фалира????
  • #71
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    А за АЕЦ Белене - НЯМА ТАКАВА СДЕЛКА В света, при която държавата ни е гарант за парите и плаща за РЕАКТОРИ, които няма къде да сложиш? Ти осъзнаваш ли, че те ( БСП - русофилите заклети ) сключват сделка за доставка на нещо, което знаят, че няма да използват? Аз защо ти казвам, че мразя продажните росуфили, защото продават сектор по сектор всичко на РУСИЯ. А договора на Станишев и Р.Овчаров за доставките на газ, за който казаха че бил държавна тайна и не го показаха на депутатите даже? ***
  • #70
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не ми говори за задължение на НЕК да изкупува, защото ако не си плащаш комисионна ти цитират една вратичка в закона - нямаме свободни мощности и имаме пренатоварване на мрежата и баш тебе изключват и ти може да си произвеждаш колкото искаш - всички ДРУГАРИ от правителството на БСП са с ВЕИ-та финансирани от лошия запад(Европа), на които ние плащаме скъпия ток, заради техния закон за минималните цени на зелената електроенергия, които слава богу през последните години намалиха малко.
  • #69
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Ха ха ( преди 7 години )
    И викаш сега когато магазините, ресторантите, моловете, бензиностанциите, паркингите са пълни, във всяка къща има по няколко телевизора, интернет, компютър и малките деца носят смартфони за стотици левове, не знаят какво е режим на тока и на водата сме държава от третия свят а?Интересно какви сме били в периода 1944-1989 когато не е могло да имаш частна инициатива, частна собственост(земя) и свобода да изповядваш религията си,да чакаш за кола 10 години и да се редиш на опашки за каквото и да е?
  • #68
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Ха ха ( преди 7 години )
    На Турция ток нямаше да продаваме защото Мицубиши им строят АЕЦ с мощността на Белене за двойно по-ниска сума от братята ти руснаци.Ток на Мариците е 3 пъти по-евтин от този на руските ВЕИ собственост на Лукойл Енергия и Газ.Въобще бегай у лево и не се показвай повече или поне емигрирай в тая пуста Русия, че до гуша ни дойде на нормалните хора от партизански потомци.
  • #67
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Ха ха ( преди 7 години )
    Средната заплата в Русия е с 35% по-висока от тази у нас. Това също не е вярно.Средната заплата у нас е по-висока.Сега да ти кажа и за Южет поток.Руснаците искаха да вземем от тях заем 4,5.млрд лв за изграждане на трасето на наша територия при неизяснен лихвен процент.Дивидент щяхме да получим но при достигане на 100% капацитета на газопровода.Да ама има руски газопроводи от преди десетилетия, които не са достигнали 100%.ЮП беше спрян, КТБ фалира и ,,случайно" от нея изчезнаха също 4,5млрд.
  • #66
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Ха ха ( преди 7 години )
    А между другото в Русия минималната е 120 евро, а не $105. Там обаче цените са много по-ниски, за парно и газ не плащаш НИЩО и като покупателна стойност са повече отколкото у нас.А между другото лъжеш.Минималната заплата в Русия е $105 и покупателната стойност не е по-голяма.За парно 22млн. руснака не плащат нищо, а за газ не плащат нищо 65млн. защото такива просто им липсват.90млн. пък не плащат данъци за автомобили понеже нямат автомобили.По тази причина и 78млн не плащат за интернет.Ха ха
  • #65
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    А това, че нацията ни загива, че ни превърнаха в страна не от 3-тия, а от 4-тия свят пак ли руснаците са виновни? Путин е виновен за всичко знам. Дежурното оправдание на плиткоумните толерасти. Откакто сме в ръцете на запада нямаме индустрия, лека промишленост, нямаме никакво производство, селското стопанство го убиха, здравеопазване, култура, наука също умряха. Нацията умира, най-ниска раждаемост, армия няма, граници също. Нещо да кажеш по въпроса? А да пак Путин ни е виновен знам и Русия също!