IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Държавният глава не е бил в колата, но любимият му шофьор загина на място

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Един от официалните автомобили на Владимир Путин бе въвлечен в тежък инцидент в Москва. Катастрофата причини смъртта на един човек и прати друг в критично състояние в болница. Президентът на Русия не е бил в колата, предава DailyMail.

Загиналият е шофьорът на правителственото BMW 7-Series. Според информацията той е любимият шофьор на Путин. Името му не се споменава, като става ясно единствено, че има повече от 40 години шофьорски стаж.

Виновник за тежкия инцидент е водачът на другата кола - Mercedes-Benz CLS. От видеото се вижда, че той губи контрол над автомобила си и навлиза в насрещното движение, където се забива челно в черното BMW. Шофьорът на Mercedes-а е откаран в болница в критично състояние.

Катастрофата е станала на оживения булевард Кутузовски в Москва. Полицията разследва причините за инцидента.


 

0 от 500
  • #14
    18 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Вчера беше съединението на България, такива *** русофили като е46 незнаят че Руснаците повече от всички други страни са се опитвали да попречат на съединението. Русия изфабрикува Българската история през 20 век и всички ние знаем как са представят за наши "братя" но това е техния прочит на Българската история. Няма нищо братско в това което ни причиняват след освобождението и дори и сега с техните монополи Газпром, Лукойл, Виваком и още много.
  • #13
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Марш в русия на всички предатели на България. Едно време такива като вас са *** краката на Турция, сега същите лижат на Русия. Разлика между вас няма поклоници на чужди държави.
  • #12
    14 rate up comment 14 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Викаш на 30 км от Москва? Понеже у нас всичко е цветя и рози нали? Тамо поне извън градовете е 1918, а у нас в градовете и в София дори.У нас е много по-добре отколкото в Русия.Не случайно лицемерните руснаци са плъзнали из страната като ***.Нито по морето, нито в София можеш да се завъртиш без да слушаш руска реч.Това защото в Русия е много хубаво а у нас е зле.Защо не си стоят у тях ами все до България искат да се докопат?
  • #11
    15 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    До втория коментар - емигрирай в русия като ти харесват 8 ленти. До сега не видях един русофил да емигрира в тая скапана държава ама голяма хвалене.
  • #10
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Русия е страната на мутрите. Някоя ненаказана мутра е карала с 200 в града.
  • #9
    14 rate up comment 15 rate down comment
    Дошо до Кога ще ги с ( преди 7 години )
    На 200км от Москва всичко е леш бе ей ало.Общата дължина на магистралите ни е по-голяма от тази на Русия.Какви руснаци ще стигаме бе хахо?България е в Европа, Русия е в XIX век.
  • #8
    10 rate up comment 6 rate down comment
    гост ( преди 7 години )
    За мен това си е атентат! От толкова коли точно президентската да удари и при това много точно, челен удар! Това компютър го е изчислил!
  • #7
    21 rate up comment 15 rate down comment
    до:: До: Кога ще ги ( преди 7 години )
    Викаш на 30 км от Москва? Понеже у нас всичко е цветя и рози нали? Тамо поне извън градовете е 1918, а у нас в градовете и в София дори. Не само, че е лунен пейзаж, а и каруци се разкарват по булевардите. И това е европейска столица на страна в ЕС. Айде моля ти се стига с тая хАмериканска пропаганда колко било зле в Русия! Върви и отиди там, а не да приказваш по картинки и клипчета. Хората си имат държава за разлика от нас.
  • #6
    24 rate up comment 12 rate down comment
    до: нововнос ( преди 7 години )
    Кои са тези бели държави?В Париж съм бил и няма прегради, в Берлин съм бил и няма прегради, в Рим също, Будапеща също, Любляна също, Лондон също, в САЩ съм бил и там не навсякъде има. Доста тенденциозно изказване от твоя страна. Кажи все пак за белите държави кои имаш предвид и къде има по 8 ленти в едната посока и всичкото това е разделено с бетонни прегради. И това не е магистрала мой човек, а градски път. Прави разлика!!!
  • #5
    14 rate up comment 16 rate down comment
    нововнос ( преди 7 години )
    Ами в белите държави подобни магистрали винаги имат бетонни прегради между 2те посоки на движение, именно за да не стават такива инциденти.