IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Държавният глава не е бил в колата, но любимият му шофьор загина на място

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Един от официалните автомобили на Владимир Путин бе въвлечен в тежък инцидент в Москва. Катастрофата причини смъртта на един човек и прати друг в критично състояние в болница. Президентът на Русия не е бил в колата, предава DailyMail.

Загиналият е шофьорът на правителственото BMW 7-Series. Според информацията той е любимият шофьор на Путин. Името му не се споменава, като става ясно единствено, че има повече от 40 години шофьорски стаж.

Виновник за тежкия инцидент е водачът на другата кола - Mercedes-Benz CLS. От видеото се вижда, че той губи контрол над автомобила си и навлиза в насрещното движение, където се забива челно в черното BMW. Шофьорът на Mercedes-а е откаран в болница в критично състояние.

Катастрофата е станала на оживения булевард Кутузовски в Москва. Полицията разследва причините за инцидента.


 

0 от 500
  • #44
    5 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мразя руснаци и русофили - и 2та типа са пълни мизерници и ***.
  • #43
    8 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ами то по същата логика какъв е проблема Русия да погълне България, дори и бяхме в съюз с тях? Никаква? Кой ще ни защити? НИКОЙ.Разликата, е че Русия го е правила с нахлуването си и окопацията на България след края на 2рата световна война.Хамериканците не са ни виновни, че ние сме глупави и не си използваме позициите, за да се въоръжим с техни оръжия на ниски цени. Вместо да купим 50 Ф-16 от американците оборудвани и т.н., ние даваме луди пари за ремонт на 5 мига...
  • #42
    18 rate up comment 6 rate down comment
    дпа ( преди 7 години )
    От това което се вижда на видеото, съвсем умишлено си се блъснаха в колата, нямаше изгубване на контрол, директно си се прицели в колата и си го блъсна, по скоро е опит за атентат, явно не са знаели кой е в колата, или е сплашване, знае ли някой, но си е добре изпипано.
  • #41
    21 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    НАТО ще толерира тези, които влязоха с аскера в Кипър. Не е далеч от акъла да се сети човек, но първо трябва да го има, а после да го ползва. Натовците, толерастите и НПО използват точно безмозъчната част от населението, за да контролират всички останали. А кой ще ни защити ли? Ами освен Дошо и останалите, като него с голите си зад*ници не виждам кой друг. Тогава ще започнем пак да се молим на Русия да ни освобождава, както винаги е било. Пак ще им викаме братушки и голям брат!
  • #40
    20 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Руснаците на са мал0уници, като теб да започнат война. В подобна война им е пределно ясно, че победители няма да има. Спряха туристите само към туркия и след няма и година Ердоганчо отиде на крак да целува ръка на Путин и да се извинява. Е що така бе с0р0с0идче се получи. Нали голям го вадеха нато, а ходят да им се извиняват на руснаците. На всеки с малко мозък беше ясно, че провокацията беше, за да се започне война. Да, но Путин ги изклати всичките и продължава да ги клати, както той си знае.
  • #39
    8 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Преди всеки знаеше - тръгне ли враг към България, Русия и целия СССР ще застанат пред него и ще го унищожат.Всеки знае, че Русия е гола вода.Турците й свалиха самолета и гък не каза защото знае, че Турция е в НАТО и ако отвърне това ще е края й.
  • #38
    19 rate up comment 8 rate down comment
    до: Дошо ( преди 7 години )
    Дошо,НИКОГА, амаНИКОГА не сме имали чужди бази на наша територия. Дойде демокрацията и направихаха не НАТОвски, а хАмерикански бази у нас. ЗАЩО кре*тенче с0р0с0идно? ЗАЩО? Отговори на този пр0ст въпрос, който не е за пр0сти хора, като теб. Кажи и защо нарязахме ракетите? Ни вода, ни храна искат! Стоят си в силозите и чакат. Но недочакаха...Дойдоха и ни казаха, че трябва да ги нарежем, за да ни приемат в НАТО и ЕС. Какво им пречеха на НАТО и ЕС да те попитам см0тльо? За да стане,като Кипър...
  • #37
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Само си помислете ако бяхме с Русия колко щяха да са плюсовете.Сега щехме да сме на нивото на Швейцария, а зад гърба... зад гърба щяхме да имаме на могъщия и непоклатим съюзник на света.Абе мислим, мислим и не го измисляме.Я да ми обясниш как Русия е бедна като *** а ние покрай нея ще сме като Швейцария?И другото, да ми обясниш как най-могъщата и непоклатима страна не може да определя цените на ресурсите, с които търгува и от които се издържа.Така де, защо $1 е 70 рубли, не обратното?Чакам
  • #36
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    А аз да те питам ти като разбираш от автомобили за разлика от мен, руска кола ли караш?Мерсииии хахахаха
  • #35
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    За съжаление с руска, но ще дойде ден когато това ще се промени.Хахахаха СССР умря, ред е на РФ.