IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Държавният глава не е бил в колата, но любимият му шофьор загина на място

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Един от официалните автомобили на Владимир Путин бе въвлечен в тежък инцидент в Москва. Катастрофата причини смъртта на един човек и прати друг в критично състояние в болница. Президентът на Русия не е бил в колата, предава DailyMail.

Загиналият е шофьорът на правителственото BMW 7-Series. Според информацията той е любимият шофьор на Путин. Името му не се споменава, като става ясно единствено, че има повече от 40 години шофьорски стаж.

Виновник за тежкия инцидент е водачът на другата кола - Mercedes-Benz CLS. От видеото се вижда, че той губи контрол над автомобила си и навлиза в насрещното движение, където се забива челно в черното BMW. Шофьорът на Mercedes-а е откаран в болница в критично състояние.

Катастрофата е станала на оживения булевард Кутузовски в Москва. Полицията разследва причините за инцидента.


 

0 от 500
  • #54
    5 rate up comment 2 rate down comment
    До тоя със студа ( преди 7 години )
    Ако студа беше причина освен вече споменатата Канда и Норвегия и другите скандинавски страни нямаше да са от най-желаните за живеене просто защото са с най-висок стандарт на живот. И то не само за богаташите. Милионерите си живеят добре навсякъде, въпросът е за обикновените хора
  • #53
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Ха ха ( преди 7 години )
    Другаря Путин пък има фирма за превози със 18000 TIR-a.В същото време голямата дъщеря на *** Обама работи в ресторант за $8 на час.
  • #52
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Ха ха ( преди 7 години )
    А между другото онзи ден във великата Русия осъдиха човек на 7 години затвор за превишаване правата при самоотбрана.А познайте нашите закони от КОЙ са взети и защо ни е такава правосъдната система.
  • #51
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Ха ха ( преди 7 години )
    Това го кажи на щастливите руснаци с минимална заплата $105
  • #50
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Богатството не е най-важното нещо, а щастието. Най-богатите нации не са най-щастливи. Живеем в консуматоррско време и парите са станали най-важното, а те не са...
  • #49
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Смислено - заради студа! Никой не обича студ.Факт е обаче, че в Россия живеят едни от най-богатите хора на света.
  • #48
    11 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Голям спор голямо нещо. Само не разбрах защо всички бягат на запад - включително руснаците, а никой не напира да ходи там като е толкова хубаво?? Някой ако може да обясни смилено без лозунги.
  • #47
    15 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Изгледайте това видео! Абстрахирайте се от всичко и се концентрирайте върху пътищата! Това е Москва. Няма дупка, няма кръпка. Пълна лъжа е, че пътищата са им лоши. Да, има и лоши, но къде ги няма? В Германия ли, САЩ ли или някъде другаде. Навсякъде ги има, но въпросът е че ние нямаме никъде такива пътища. Дори в сънищата си ги нямаме. Само магистралите в Москва и около Москва са с по-голяма дължина от всички наши магистрали взети заедно и с които толкова се гордеем и които ремонтираме и кърпим.
  • #46
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Русия е жалка защото има такива глу.пави *** като вас да я защитават. Много е ниско качеството на троленето, явно от само хора без образовение могат да станат руски ***.
  • #45
    18 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хахаха, Русия били гола вода. И кой го казва това? Някой изтъкнат мозък на форума сигурно. Те навремето и Чингиз Хан, и Наполеон, и Хитлер и кой ли още не смяташе така, докато не събуди мечката да му покаже, че не е баш така. Мишчици, просто не будете мечката! Събудите ли я и става лошо за вас! Четете историята и не е повтаряйте, че много лошо!