IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Държавният глава не е бил в колата, но любимият му шофьор загина на място

Лимузината на Путин катастрофира тежко (Видео)

Един от официалните автомобили на Владимир Путин бе въвлечен в тежък инцидент в Москва. Катастрофата причини смъртта на един човек и прати друг в критично състояние в болница. Президентът на Русия не е бил в колата, предава DailyMail.

Загиналият е шофьорът на правителственото BMW 7-Series. Според информацията той е любимият шофьор на Путин. Името му не се споменава, като става ясно единствено, че има повече от 40 години шофьорски стаж.

Виновник за тежкия инцидент е водачът на другата кола - Mercedes-Benz CLS. От видеото се вижда, че той губи контрол над автомобила си и навлиза в насрещното движение, където се забива челно в черното BMW. Шофьорът на Mercedes-а е откаран в болница в критично състояние.

Катастрофата е станала на оживения булевард Кутузовски в Москва. Полицията разследва причините за инцидента.


 

0 от 500
  • #64
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ако АЕЦ Белене беше построен, както е по договор щяхме да продължаваме да изнасяме ток на целия Балкански полуостров. Щяхме да сме стратегически партньор на Турция, защото по-рано тока го внасяха от нас. Нали се сещаш за какво ти говоря! Май не! А сещаш ли се, че като имаш ядрени мощност вероятността някой да те нападне е по-малка. А да те питам защо от износител на ток сега сме вносител.Проамериканските бългърофоби ни докараха до това положение.И Южен поток няма да има благодарение на тях.
  • #63
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аха, викаш руснаците са ни фалирали, защото определени продажници са си взели комисионните. Ами нали същите продажници харизаха Мариците на краварите и от тях получаваме невероятно скъп ток. А случайно да знаеш, че този ток по договор НЕК е задължен да го купува на тези виксирани високи цени и не може да мръдне, защото плащането е гарантирано от държавата. Я вземи малко почети и тогава се обаждай! И Белене нищо не е фалирало.Фалирахме се сами, защото от Козяк 16 забраниха строежа на АЕЦ!
  • #62
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пич Хамериканците не са фалирали НЕК, защото скъпия ток го купуваме ние. А фалирането идва от закупуването на реактори от Русия без да имаш изградена централа, доставки на гориво и съхранение на отпадъците после, без да имаш мощности и т.н. изградено - това е фалирне, когато трябва да платиш 2 милярда, за нещо което не ползваш и няма и да ползваш - ТОВА Е ФАЛИРАНЕ.А тока на американците е скъп, защото същите партийни секретари ни сервираха демокрация и подписваха договорите, сеш се?
  • #61
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Четете:http://bradva.bg/bg/article/article-83998#.V9E_ypiLSUk
  • #60
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Така ли и като си Българин, кое от написаното от мен не е вярно? Сигурно ще кажеш, че и комунистите не са продали България на СССР и г*за си? Сигурно и за писмото от Тодор Живков ще отречеш, с което е изявено желание България да стане част от СССР и да не е суверена държава?Добре е да се учи малко и тогава да се дава акъл на другите.А аз против Русия нямам нищо- могъща държава, с която трябва да работим и да имам добри отношения. Но русофилите продават държавата ни сектор по сектор на Русия.
  • #59
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И какво излиза то - най-щастливите страни са и с най -много самоубийства. Нещо не се вързва...
  • #58
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Забелязвате ли връзката между безмозъчието и русофилството ?Аз лично забелязвам БЕЗМОЗЪЧНО русофобство, а не русофилство! Тролчетата, като теб почнахте веднага да плюете. Аз съм българофил и винаги съм гледал за България, без да ме вълнуват други държави. Не мога обаче да остана безучастен при писането на откровени лъжи и хвърляне на ла*на във вентилатора! Особено, когато виждам, как мал0умната част от населението е манипулирана толкова елементарно и се продава за жълти стотинки,а БГ загива.
  • #57
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ***,нищо не позна. НЕК го фалираха, хамериканците с Мариците. Ако незнаеш най-скъпия ток идва от там и добре, че е Козлодуй да компенсира малко нещата иначе щеше да е още по-скъпо. Русия не ни е окОпирала никога ***! НИКОГА! Кажи го на Козяк и те да го знаят. По време на войните сме били против Русия, както и сега. Във война, когато си срещу някой, който е по-силен е съвсем нормално да те нашляпа.Сега пак сме против тях и пак ще го поемаме с макарите.Не карам Гоуф, а само японско!
  • #56
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Средната заплата в Русия е с 35% по-висока от тази у нас. Тя е важна, а не минималната. По-наблюдателните сигурно са забелязали какъв е автопарка в Русия. Много от хората карат нови и по-скъпи коли отколкото у нас. Вижда се и колко е по-чисто и подредено там. Безупречни пътища в градовете. Интересното е, че много руснаци според форумните с0р0с0идни *** живеят уж бедно, а могат да си позволят да си купят недвижим имот на морето, където е по принцип доста скъпо. Колко от вас имат имот там?
  • #55
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Най-щастливите нации:1. Панама 85%1. Парагвай 85%3. Салвадор 84%3. Венецуела 84%5. Тринидад и Тобаго 83%5. Тайланд 83%7. Гватемала 82%7. Филипините 82%9. Еквадор 81%10. Коста Рика 81%ИзХа-ха-лия *** под мен да провери колко са им заплатите! А между другото в Русия минималната е 120 евро, а не $105. Там обаче цените са много по-ниски, за парно и газ не плащаш НИЩО и като покупателна стойност са повече отколкото у нас.Няма как да го разбереш това,като си ***!