IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стартираха доставките на новия Passat

Първият собственик на модела е от Волфсбург

Стартираха доставките на новия Passat

Стартираха доставките на новия Passat
Снимка: Volkswagen

Volkswagen стартира доставките на новото поколение Passat към клиенти, съобщават от компанията. Първият собственик на модела е от Волфсбург, Германия, където се намира и централата на Volkswagen.

Автомобилът е Passat Variant със сребрист цвят и ниво на оборудване Comfort. Разполага с кожен волан и алуминиеви апликации, като е оборудван с допълнителен "пакет зима" и информационно-развлекателна система. Двигателят е 2.0 TDI от серията BlueMotion и генерира 150 к.с.

Осмото поколение на Passat бе показано за първи път през лятото на тази година. Моделът е по-голям и по-лек от своя предшественик, като е построен на новата платформа MQB.

Комбито и седана Passat се предлагат с избор 10 задвижващи агрегата - 5 бензинови, 4 дизелови и 1 хибриден. Те отговарят на стандарта Евро6, като могат да бъдат куплирани с ръчна или автоматична трансмисия с два съединителя. Налично е и задвижването към четирите колела 4MOTION.

Цените в Германия стартират от 25 875 евро за седана и от 25 950 евро за комбито.

Още за новото поколение Passat

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #37
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ужасяващо грозна предница! Създаването на подобна грозота само от Фолксваген го могат!
  • #36
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Нито на пътешествие ще отидеш, а след тази кола само ще подсмърчаш, защото си беден ***." И всички които не хлипат подир Пасаторите са бедни ши***ци, така ли? Или просто много ти се иска да почувстваш думичката в багажника си ;)
  • #35
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Алекс ( преди 9 години )
    Cложен до Мазда 6 аз лично бих избрал японеца. За мен между двете, не бих изпитал грам колебание. Не знам за вас ???
  • #34
    19 rate up comment 1 rate down comment
    GTE ( преди 9 години )
    Аз имах Пасат 2, купен почти нов на 2 години от Швейцария, модел 88 г, хечбек. За времето си беше невороятна кола. Радвах му се малко, защото ми го откраднаха, въпреки всички защити. такива бяха времената през 90-те. Същественно е, че и Пасата и Голфа бяха ценово достъпни. Пасата беше на конкypeнтна цена и малко под тази на Рено 21, Пежо 405, Опел Аскона, Форд Сиера и т.нКолата беше здрава, беше достъпна и не беше превърнат във фетиш. В РБ Пасата е някакъв фетиш, на обожание и на омраза.
  • #33
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не знам защо от Фолксваген са решили , че всички семейни модели трябва да са отвратително грозни ?!Пасат е с ужасен дизайн вече 3 или 4 поколение , а този модел направо го забива в земята по грозота и нелепост !
  • #32
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И кое точно те притеснява? Със спестените 50 бона ще направя околосветско пътешествие вместо да ги давам за една купчина ламарини.
  • #31
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Та кола прилича на самобръсначка Gillette Mach 3. Как е възможно да се одобри такава гротеска от дизайнерите,ако изобщо имат трезви такива.
  • #30
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ааа относно шкодата на снимката само супер *** може да си купи такава урудлива ламаринена кутия...моите уважения ноо с тази *** на снимката трудно могат да спечелят сърцата дори на най върлите им фенове :))
  • #29
    17 rate up comment 5 rate down comment
    a7 ( преди 9 години )
    Еми, то същото като стария модел.
  • #28
    13 rate up comment 10 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Горкия човек на снимката, искрено го съжалявам. От сега нататък ще прекарва повече време в сервиза, отколкото с жена си и детето си. Тая долнокачествена vag барака като нищо може да ти вземе здравето, егати ***, егати и вурстщината..