IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стартираха доставките на новия Passat

Първият собственик на модела е от Волфсбург

Стартираха доставките на новия Passat

Стартираха доставките на новия Passat
Снимка: Volkswagen

Volkswagen стартира доставките на новото поколение Passat към клиенти, съобщават от компанията. Първият собственик на модела е от Волфсбург, Германия, където се намира и централата на Volkswagen.

Автомобилът е Passat Variant със сребрист цвят и ниво на оборудване Comfort. Разполага с кожен волан и алуминиеви апликации, като е оборудван с допълнителен "пакет зима" и информационно-развлекателна система. Двигателят е 2.0 TDI от серията BlueMotion и генерира 150 к.с.

Осмото поколение на Passat бе показано за първи път през лятото на тази година. Моделът е по-голям и по-лек от своя предшественик, като е построен на новата платформа MQB.

Комбито и седана Passat се предлагат с избор 10 задвижващи агрегата - 5 бензинови, 4 дизелови и 1 хибриден. Те отговарят на стандарта Евро6, като могат да бъдат куплирани с ръчна или автоматична трансмисия с два съединителя. Налично е и задвижването към четирите колела 4MOTION.

Цените в Германия стартират от 25 875 евро за седана и от 25 950 евро за комбито.

Още за новото поколение Passat

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #27
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Готина реклама, избрали са сравнително младо семейство с едно дете, русоляво! Хубав автомобил на пръв поглед. Дано обаче наблегнат на качеството на леярните или там където си правят двигателите и скоростите, че вече цял свят ги бъзика че горят като пуканки! Но вече всички правят хубави автомобили, майстори казват, че корейците вече правят най-здравите, света се променя, дано Европата устиска!
  • #26
    13 rate up comment 11 rate down comment
    няма да си купиш ( преди 9 години )
    Тойота Авенсис вместо Пасат,защото моделът го спират от производство поради ЛИПСАТА на интерес и продажби! Така,че заложи на Пасат,умнико!
  • #25
    14 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е сега гледах на сайта на тойота изпълнението премиум седан, което се доближава до този пасат започва от 54 000 лева, включва екстри като лумбална опора, джобове н задните седалки, кожен скоростен лост, тъч дисплей...Кво ми се фраскате тука че японските коли имали екстри от началното ниво на оборудване, пащаш си като поп за всичко да началната цена ан авенсис почва от 36 000, ама вътре е оглозган и с черна гадна пластмаса като на легех от 3,60лв.
  • #24
    12 rate up comment 17 rate down comment
    hah ( преди 9 години )
    Купи Трошльота , спаси автоморга :Д
  • #23
    21 rate up comment 12 rate down comment
    off_line ( преди 9 години )
    Кое му е новото?
  • #22
    26 rate up comment 2 rate down comment
    Митко ( преди 9 години )
    Важното е хората да са щастливи. Като ги гледам тия на снимката, все едно без пари са им го дали. :) А ние понеже същия този пасат ще го купим след 15 години, сега ни е кисел.
  • #21
    15 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    С така нареченото гротескно Субару можете да се покачите чак на покривите на панелките си, господа професори. С тоя пасат и локва ще ви е препятствие.
  • #20
    19 rate up comment 13 rate down comment
    Batito ( преди 9 години )
    Също така TOYOTA стартираха доставките на водороден автомобил...
  • #19
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Купи си ,купи си С5 ,ще видиш във какъв филм ще се вкараш,това С5 и С4 са такива измислици ,че си нямаш на идея,ама избора си е твой,
  • #18
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За 2000 ще си купя стар пасат и ще ми останат 50 бона , *** и логиката дето имате , сериозно спрете...