IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стартираха доставките на новия Passat

Първият собственик на модела е от Волфсбург

Стартираха доставките на новия Passat

Стартираха доставките на новия Passat
Снимка: Volkswagen

Volkswagen стартира доставките на новото поколение Passat към клиенти, съобщават от компанията. Първият собственик на модела е от Волфсбург, Германия, където се намира и централата на Volkswagen.

Автомобилът е Passat Variant със сребрист цвят и ниво на оборудване Comfort. Разполага с кожен волан и алуминиеви апликации, като е оборудван с допълнителен "пакет зима" и информационно-развлекателна система. Двигателят е 2.0 TDI от серията BlueMotion и генерира 150 к.с.

Осмото поколение на Passat бе показано за първи път през лятото на тази година. Моделът е по-голям и по-лек от своя предшественик, като е построен на новата платформа MQB.

Комбито и седана Passat се предлагат с избор 10 задвижващи агрегата - 5 бензинови, 4 дизелови и 1 хибриден. Те отговарят на стандарта Евро6, като могат да бъдат куплирани с ръчна или автоматична трансмисия с два съединителя. Налично е и задвижването към четирите колела 4MOTION.

Цените в Германия стартират от 25 875 евро за седана и от 25 950 евро за комбито.

Още за новото поколение Passat

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #57
    22 rate up comment 6 rate down comment
    Aлекс ( преди 9 години )
    Хора ако говорим за Пасат Комфорт лайн 2.0 дизел (среден от към екстри) цената е 58 500 лв по ценова листа с 5% отстъпка.Извинете, но нито един западняк, средноинтелигентен и работещ за 1500 кинта, няма да се насочи към такава кола, колкото и да копнее за нея. Това, по мойта ценностна система е кола за някой който взима 5000 кинта на месец (чисти). Другото е робуване, измизерстване и лишаване се от нормален живот, за да караш такава кола в разнебитена държава като България.
  • #56
    13 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много грозен тоя попфолксваген колеги. А и като комби прилича на микробус. Дори Форд Транзит е с по-модерен дизайн.
  • #55
    17 rate up comment 13 rate down comment
    Аз ( преди 9 години )
    Красота!!!
  • #54
    13 rate up comment 15 rate down comment
    до: аргир ( преди 9 години )
    Предполагам си искал да напишеш, като име аграр, но не ти се е получило. Да, както винаги ФВ с поредния си грозен и скучен модел ще са на върха по ремонти за сметка на купувача. Да си припомним:Моят дом бе сервизъти Вечният пациентНе само грозни и с отвратително качество, но и адски трошливи.До 95 г. Пасатите наистина бяха здрави и надеждни коли. От там до сега са пълни ***.
  • #53
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Бобо ( преди 9 години )
    Пожелавам ти да направиш няколко пътешествия. Нокарайки кола за 2000 лева излагаш себе си и всеки, който се вози с теб на голям риск при катастрофа!!! Купи си кола за около 30 000 и с останалите 20 000 пътувай :)
  • #52
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Коте, точно защото никакво значение нямат твоите думи,защото хората с пари си купуват най-много Тойота. Пасат е нещо като шкодата в тоя клас. Най-стойностните коли в този клас са Тойота Авенсис, Мазда 6, Хонда Акорд, но те са премиум сравнение с голфа на класа- Пасат.
  • #51
    15 rate up comment 10 rate down comment
    споко,Доше! ( преди 9 години )
    Не е необходимо да "тролиш" през 2 мин. Първо,всеки който разбира поне малко от автомобили,ще избере Пасат пред всякакви Инсигнии,Авенсиси и подобни,които заедно не могат да постигнат и 1/3 от продажбите на ЛИДЕРА в класа.Второ,и не толкова важно е,че твоето мнение няма абсолютно никаква стойност,още по-малко би повлияло на тези,които МОГАТ да си купят тази кола.Трето, и много приятно е,да ти чете човек "гърчовете" при всяка новина за ФВ.Някак,разтоварващо Четвърто - виж си постера на стената
  • #50
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Там е работата, че няма нужда да даваш 50 бона за кола. ;))
  • #49
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ужас... дори и най смазаното зомби ми харесва повече от това тук...
  • #48
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И сега,като гледам това адско грозилище,започвам да схващам идеята на Фолксваген.Тези са някакво могъщо тайно общество от грандомани,твърдо решени да покажат колко *** може да бъде хуманоидът.Идеята им е следната:сега ще направим една евтина,адски грозна, ненадеждна и смешна кола.След това,нашият перфектен рекламен екип успешно ще ви внуши,че това е заслужаваща парите си кола.Вие ще повярвате.Ще я купите и с гордост ще се развявате с нея по улиците без да осъзнавате колко сте смешни и глупави.