IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стартираха доставките на новия Passat

Първият собственик на модела е от Волфсбург

Стартираха доставките на новия Passat

Стартираха доставките на новия Passat
Снимка: Volkswagen

Volkswagen стартира доставките на новото поколение Passat към клиенти, съобщават от компанията. Първият собственик на модела е от Волфсбург, Германия, където се намира и централата на Volkswagen.

Автомобилът е Passat Variant със сребрист цвят и ниво на оборудване Comfort. Разполага с кожен волан и алуминиеви апликации, като е оборудван с допълнителен "пакет зима" и информационно-развлекателна система. Двигателят е 2.0 TDI от серията BlueMotion и генерира 150 к.с.

Осмото поколение на Passat бе показано за първи път през лятото на тази година. Моделът е по-голям и по-лек от своя предшественик, като е построен на новата платформа MQB.

Комбито и седана Passat се предлагат с избор 10 задвижващи агрегата - 5 бензинови, 4 дизелови и 1 хибриден. Те отговарят на стандарта Евро6, като могат да бъдат куплирани с ръчна или автоматична трансмисия с два съединителя. Налично е и задвижването към четирите колела 4MOTION.

Цените в Германия стартират от 25 875 евро за седана и от 25 950 евро за комбито.

Още за новото поколение Passat

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #7
    18 rate up comment 17 rate down comment
    Джоко ( преди 9 години )
    Новият е като старият на външен вид. Пасат определено е добър избор в този клас. Новото Мондео има по-агресивна визия и ми допада повече на първо четене.
  • #6
    28 rate up comment 11 rate down comment
    LEX ( преди 9 години )
    Огромен избор за персонализация на интериора, факт! Както и един куп други опции и аксесоари, за които трябва да се доплати, а всички останали марки го предлагат серийно. И не говоря за екранчета и копченца, говоря за въздушните възглавници тип Завеса!!! За мен недопустимо да доплащаш за това!!! То трябва да е серийно!!! Човекът от снимката има дете и сигурно е доплатил за тази "екстра" в името на неговото здраве!!!
  • #5
    37 rate up comment 13 rate down comment
    добро утро :) ( преди 9 години )
    Добро утро на рекламния отдел на Порше БГ, или там който продава VW. Не целя да плюя по колата, но първите 5 коментара изглеждат съмнително ;)
  • #4
    22 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много много красив автомобил, комби версията също е трепач. И разбира се раскошен интериор, типично по немски, стилен и елегантен.
  • #3
    20 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Все едно не са го правили хора а извънземни, браво на VW
  • #2
    20 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Страшно красив автомобил 10 по десетобалната система пак ще го скъсат от продажби
  • #1
    17 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    10 задвижващи агрегата, ръчна или автоматична трансмисия и възможност за 4x4. Ето затова немците са номер едно и Пасат е еталон в класа си. Всеки може да си поръча автомобил според предпочитанията и възможностите си. Изборът който предлагат за двигател задвижване, оборудване и персонализация на салона е много голям.