IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стартираха доставките на новия Passat

Първият собственик на модела е от Волфсбург

Стартираха доставките на новия Passat

Стартираха доставките на новия Passat
Снимка: Volkswagen

Volkswagen стартира доставките на новото поколение Passat към клиенти, съобщават от компанията. Първият собственик на модела е от Волфсбург, Германия, където се намира и централата на Volkswagen.

Автомобилът е Passat Variant със сребрист цвят и ниво на оборудване Comfort. Разполага с кожен волан и алуминиеви апликации, като е оборудван с допълнителен "пакет зима" и информационно-развлекателна система. Двигателят е 2.0 TDI от серията BlueMotion и генерира 150 к.с.

Осмото поколение на Passat бе показано за първи път през лятото на тази година. Моделът е по-голям и по-лек от своя предшественик, като е построен на новата платформа MQB.

Комбито и седана Passat се предлагат с избор 10 задвижващи агрегата - 5 бензинови, 4 дизелови и 1 хибриден. Те отговарят на стандарта Евро6, като могат да бъдат куплирани с ръчна или автоматична трансмисия с два съединителя. Налично е и задвижването към четирите колела 4MOTION.

Цените в Германия стартират от 25 875 евро за седана и от 25 950 евро за комбито.

Още за новото поколение Passat

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #17
    17 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Купи Трошльота дай старт на проблемите си " Рекламно мото на Трошльота за 2015 (допада им...)
  • #16
    19 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Цената започва от 52 бона? Мерси, за тия пари ще си купя Авенсис.
  • #15
    15 rate up comment 15 rate down comment
    Фетз ( преди 9 години )
    И за господа разбирачите искам да кажа, че голяма част от еърбеците на Таката се произвеждат именно в Германия от Petri AG, която Таката закупи преди време. Така че не джафкайте много с тия еърбеци, защото са ги правили ашафенбургски тъпани, които вие много почитате.
  • #14
    22 rate up comment 13 rate down comment
    Фетз ( преди 9 години )
    Салонът изглежда комфортно уюутно място за човек да прекартва пътуванията си. Отвън не е нещо кой знае какво в сравнение с Б7. Според мен хората ще са си доволни от покупката, за тези пари това и ще очакват. Като цяло сполучлив автомобил.
  • #13
    15 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    i se moli da nesa qponski vyzglavnicite 4e moje i te da te ubiqt
  • #12
    23 rate up comment 4 rate down comment
    LEX ( преди 9 години )
    Много жалко, че някой хора считат въздушните възглавници за безсмислени и ненужни в един автомобил... Доказано е, че спасяват животи. Колкото до това дали ще ги използвам, надявам се никога да не ми се налага, но се чувствам малко или много по-спокоен като знам, че серийно са 9... Поне до известна степен може би ти увеличават шансовете да оцелееш...
  • #11
    26 rate up comment 16 rate down comment
    petar ( преди 9 години )
    пореден тарикатски фейслифт със леко подобрена техника...нов бардак...
  • #10
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    eto i komentara za nai novoto izdanie za ka4estvo ДОШО tova e nai renomiranoto izdanie v cql svqt 4eteno ot po4ti 7miliarda dushi :D
  • #9
    12 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ти като си купиш кола със завеса от въздушни възглавници, какво си мислиш че ти ги дават безплатно ли? Много по добре е да плащаш само за неща, които искаш и които ще ползваш, от колкото да ти наблъскат колата с неща които са ти ненужни или намираш за безсмислени и да платиш за тях дори и да не ги желаеш.
  • #8
    21 rate up comment 18 rate down comment
    От ПошеБГ ( преди 9 години )
    Нямам Фолксваген и никога не съм имал. Но кагато видя, че нещо е красиво и е направно добре, на бялото черно не мога да кажа. Ако имам възможност бих си купил тази кола, за мен е много красива и впечатляваща.