IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Второто и третото място също са за японски марки – Toyota и Mazda

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Експертите от компанията Consumer Reports за поредна година обявиха своята класация на най-надеждните автомобили, съобщава руското издание Autonews. Рейтингът е съставен след допитване до 1.1 млн. автомобилисти, като на първо място отново е Lexus.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В първата петица са намерили място още три японски производителя – Toyota, Mazda и Honda, както и германската Audi, чиито модели са показали най-малко повреди. В Топ 10 влизат още Buick, Subaru, Scion, Porsche и Kia.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В класацията са включени общо 28 автомобилни производителя. Те са участвали със свои модели, които или са излезли на пазара или са претърпели фейслифт през 2014 г. Последните 4 места в рейтинга са за представителите на алианса Fiat Chrysler Automobiles - Dodge, Ram, Jeep и Fiat.

Снимка: Lexus

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #42
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Илко ( преди 9 години )
    Тия от ДАС АУТО мн назад!
  • #41
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Сори Доше но личната ми карта ще ти я покажа само на живо, ако желаеш дай си телефона, ще се уговорим, ще дойдеш да се видим, ще ти покажа и личната си карта и талона и колата и ще се убедиш, че аз не лъжа. И тогава ще видим, кой е с по-дръгилва и стара кола ти или аз.
  • #40
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Споко не се казвам Рашко, това име ми хрумна, като се чудих какъв ник да измисля за профила си в Тубата и след като 30 опита с имена, все имаше вече такова регистрирано. Така се казваше един от треньорите ми по бокс на младини. Беше европейски шампион.
  • #39
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да пуснеш лична карта ама не пускаш а? и кво го хвалиш тоя 8 ГОДИШЕН нафтов 3 литра дръгел?!?! *** мерцедес бил - чудо голямо - В СТОЛИЦАТА ИМА 100000 мерцедеси ПО-НОВИ и ПО-ЯКИ от на баща ти - и кво?!?!! Хората да не карат хонди ли!?!? Ти не си наред с централния лек! Разбирам да имаше НОВ s65 amg битурбо, че да се присмивашп на дошо на хондата, а ти си се качил на най-смотания счупен дизеляк 10-та ръка и се хвалиш?!?!! селска работа!
  • #38
    18 rate up comment 2 rate down comment
    до Рашко ( преди 9 години )
    Рашко, нормално е като се казваш така да караш мерцедес, а не Лексъс.
  • #37
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ха ха ха усещам, че Дошо припадна 5,6 пъти ха ха ха.. Колкото и да повтаряш вагенско фенче с Голф, нито ще се превърна във вагенско фенче, нито Мерцедеса ми ще се превърне в Голф. Знам, че при теб нещата стават с мижане и представяне, но един ден като започнеш да си пиеш хапчетата, може и да видиш реалноста. Освен клипчето ти показах и големия талон. Предполагам, че и лична карта да ти пратя и видиш моето име и на талона и на личната ми карта, ще кажеш, че съм дал на друг човек личната карта ха ха ха.. Другия път като буташ на баща ти 30 годишната Хонда докато той се мъчи да запали може да ми се присмиваш на старата ЕС-класа.
  • #36
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    пич - ти СИ вагенско фенче с гоуф - ако щеш 100 клипа със стари 7 годишни 320ки пусни в нета - все си *** - не се напъвай като не ставаш
  • #35
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо, първо бях вагенче с голф, после било клип на някакъв друг от тубата, сега Мерцедеса ми бил на баща ми. Дошо баща ми е пенсионер от 15г. не живея с родителите си имам жена и деца. Това, че ти лъжеш, не означава, че и останалите тук сме лъжци. Ако ти живееш с баща си и караш неговата 30 годишна Хонда, не означава автоматично че всички сме като теб. А Може да е стар Мерца но си е кола от всякъде, нощно виждане, дистроник, подгреви, обдухване и масаж на седалките, аер матик и купища други глезотии.. А и не се притеснявай за мен, живот и здраве да ми вървят нещата скоро смятам да си взема А8 4,2 ТДИ 2011-2012г.
  • #34
    22 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хахахахаха - тя тая С класа първо че е на баща ти, второ че е 7 годишна 320 дизел - най-скапания модел и струва 1/10 от цената на нов голф - смятай кво си просто парче да се хвалиш с такъф кошник!
  • #33
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо, Пробвай пак. А линка в Тубата си бачка, как при другите работи само при теб не? Хайде стига глупости. Казах ти карал съм 10г. Ауди и съм супер доволен, проблеми съм нямал, сега съм с Мерцедеса, взех го да е с 4Х4, защото се притеснявах да нямам проблеми през зимата.