IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Второто и третото място също са за японски марки – Toyota и Mazda

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Експертите от компанията Consumer Reports за поредна година обявиха своята класация на най-надеждните автомобили, съобщава руското издание Autonews. Рейтингът е съставен след допитване до 1.1 млн. автомобилисти, като на първо място отново е Lexus.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В първата петица са намерили място още три японски производителя – Toyota, Mazda и Honda, както и германската Audi, чиито модели са показали най-малко повреди. В Топ 10 влизат още Buick, Subaru, Scion, Porsche и Kia.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В класацията са включени общо 28 автомобилни производителя. Те са участвали със свои модели, които или са излезли на пазара или са претърпели фейслифт през 2014 г. Последните 4 места в рейтинга са за представителите на алианса Fiat Chrysler Automobiles - Dodge, Ram, Jeep и Fiat.

Снимка: Lexus

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #12
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубаво е човек да има силата да погледне истината. Лексус винаги са били еталон за надеждност. Не е необходимо всички фенове на немските возила да скачат. Има и немски автомобили също качествени просто са мааааалко по-назад.
  • #11
    23 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    вагенското фенче получи масивен инфаркт от тая новина - японските коли за поредна година НОМЕР 1 ПО ЗДРАВИНА! А гоуфа на вагенското фенче пак с блокирало турбо и пукната глава...всеки си пати от акъла хахахахаха!!!!!
  • #10
    8 rate up comment 19 rate down comment
    IT ( преди 9 години )
    Не знам дали е най-надеждния автомобил но със сигурност е НАЙАМА,НАЙНАЙГрозния автомобил !!!!:))))Иначе от къде на къде да вярвам на някакви платени листовки...каквито са всички тези измислени класации и на мен да ми дадат някоя хилядарка бих написал че тата нано е най-надеждният автомобил на планетата,без да се поколебая дори хаха ... :)))
  • #9
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да бе, много ръждясват затова моята няма никъде ръжда. Хахаха, излагаш сеее.
  • #8
    10 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Оризарите почват да се усещат,че са се набутали ,ама не искат да си признаят,това е,жълти ръждясали консерви-това са им качествените японски коли.....
  • #7
    26 rate up comment 8 rate down comment
    JAPAN POWER !!! ( преди 9 години )
    След съсипваща новина че най-лошия автомобил е сглобен предимно с немски части сега германците отново са последна дупка на кавала. JAPAN RULZ !!!
  • #6
    8 rate up comment 18 rate down comment
    до дошо ( преди 9 години )
    Виждаме ги и Хонда,много са качествени,направо избиват рибата,можеш да кандидатсваш и да участваш с твойта косачка,като паметник на ръждата. http://youtu.be/R01p2eupalU
  • #5
    9 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    След като милиони клиенти на Тойота я съдят и след няколкото глоби, наложени и за укриване на дефекти по автомобилите си. Тойота са отишли дали са малко пари да им направят реклама в списанието. Само че под такава статия трява да има и въпросчета, зцащо на милиони надеждни Тойоти не им работят спирачките а *** на газта самоускоряват? И хубаво са питали някакви автомобилисти, но защо не са попитали милионите клиенти на Тойота, които водеха дела с нея?
  • #4
    12 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    До ДошоПопулярното американско списание Consumer Reports обяви SUV модела от най-ново поколение Lexus GX 460 за потенциално опасен.Това е станало в резултат на собствени тестове на експертите от списанието, което призовава бъдещите купувачи на този модел внимателно да обмислят покупката си. Американското сп. Consumer Reports публикува традиционната си класация на най-трошливите автомобили на тамошния пазар. Повече от половината участници в негативния списък са щатско производство, а пет от 10-те най-ненадеждни модели са Ford.Американското издание съставя и списък на отличниците.Японските марки и Audi били най-надеждни10-те най-добри автомобила за 2014 г. според Consumer ReportsЛуксозен автомобил: Audi A6Спортен седан: BMW 328i
  • #3
    11 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе,това на снимката ренде Вьорнер ли е ,ей тези джапанки не се научеха на дизайн,ама по добре-нека се различава грозното от красивото.Дошко,пали ли косачката, а като върви бръмчи ли,а ръжда има ли,я ходи виж.