IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Второто и третото място също са за японски марки – Toyota и Mazda

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Експертите от компанията Consumer Reports за поредна година обявиха своята класация на най-надеждните автомобили, съобщава руското издание Autonews. Рейтингът е съставен след допитване до 1.1 млн. автомобилисти, като на първо място отново е Lexus.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В първата петица са намерили място още три японски производителя – Toyota, Mazda и Honda, както и германската Audi, чиито модели са показали най-малко повреди. В Топ 10 влизат още Buick, Subaru, Scion, Porsche и Kia.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В класацията са включени общо 28 автомобилни производителя. Те са участвали със свои модели, които или са излезли на пазара или са претърпели фейслифт през 2014 г. Последните 4 места в рейтинга са за представителите на алианса Fiat Chrysler Automobiles - Dodge, Ram, Jeep и Fiat.

Снимка: Lexus

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #2
    13 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Който не разбира от коли си купува оризарка-това е истината,били много качествени ,я ходете в сервиза на трошльота и поразпитайте монтьорите и приемчиците,в сервиза потриват ръце при вида на всеки заблудил се оризар да влезе в сервиза им.Е,ще пиете безплатно кафе и шоколад,докато чакате и наблюдавате през витрината ,как ви поправят"нечупливата" кола,по важното е колко накрая ще ви удрусат на касата и кога ще е следващият ви сервиз.То си личи и по паркинга,винаги когато съм ходил е пълен.
  • #1
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Явно това е американска класация...Става единственно да си чешем пръстите по клавиатурата!