IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Второто и третото място също са за японски марки – Toyota и Mazda

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Експертите от компанията Consumer Reports за поредна година обявиха своята класация на най-надеждните автомобили, съобщава руското издание Autonews. Рейтингът е съставен след допитване до 1.1 млн. автомобилисти, като на първо място отново е Lexus.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В първата петица са намерили място още три японски производителя – Toyota, Mazda и Honda, както и германската Audi, чиито модели са показали най-малко повреди. В Топ 10 влизат още Buick, Subaru, Scion, Porsche и Kia.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В класацията са включени общо 28 автомобилни производителя. Те са участвали със свои модели, които или са излезли на пазара или са претърпели фейслифт през 2014 г. Последните 4 места в рейтинга са за представителите на алианса Fiat Chrysler Automobiles - Dodge, Ram, Jeep и Fiat.

Снимка: Lexus

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #72
    8 rate up comment 13 rate down comment
    крадците жълти ( преди 9 години )
    Не стига ,че дават дефекти,ами и крадът технологии,ето тука един руснак който ги е осъдил за милиони долари,поради факта ,че са му откраднали негова система при хибридния модел на Приус ,още от самото съсзаване на модела,какво повече да каже човек.......http://***.bgautoblog.com/2010/09/25/alex-severinksi-toyota/
  • #71
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Добре де не я осъдили а и наложили глоба, аз още съм на вълната, от оня ден, където осъдиха Тойота да плати на едно момиче 12 милиона долара за няква катастрофа. По важното е че не става въпрос за потенциални повреди а за укрити дефекти.
  • #70
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    http://youtu.be/W9P4-amhicA mnogo sa dobri Lexus i Troshliota====
  • #69
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Добре де не я осъдили а и наложили глоба, аз още съм на вълната, от оня ден, където осъдиха Тойота да плати на едно момиче 12 милиона долара за няква катастрофа.
  • #68
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Евала братле,тея оризарите са толкова заблудени овце ,в това се убеждавам всеки ден,явно повечето от тях никога не са карали истински коли като Ес класа,7-ца,Кайен ,А8,А7,каквото и да им обясняваме те ще слушат и гледат ,като телета и няма да разберат и проумеят-напротив с тяхното комплексарско и селско мислене ще продължават като дървени философи да твърдят ,че от техните коли ,няма по-хубави.Да,ама не.Ама горкичките ,толкова си и разбират,ама така е като са си взели куци магарета.....
  • #67
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    "Тойота бе осъдена да плати над милиард долара глоба не за потенциални а за УКРИВАНЕ на дефекти."Кой съд я е осъдил бе въздухар???? Ти правиш ли разлика между съдебно решение и административна санкция??? Ти въобще знаеш ли значението на думите които използваш?
  • #66
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Потенциални дефекти? Тойота бе осъдена да плати над милиард долара глоба не за потенциални а за УКРИВАНЕ на дефекти. И това и е четвърта глоба за последните 3 години.
  • #65
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Никога не съм казвал, че съм имал А8 а че от 10 години карам Аудита, смених 2 модела на А6, първия беше през 2004г. тогава си взех А6 2.5 ТДИ 163к.с. 2002г. А през 2009г. си взех А6 3.0 ТДИ 2007г. , сега реших да мина на А8, отидох гледах осмици, ЕС-класи и въпросния Лексус дори ми попадна. Но си избрах Ес класата. Това е.
  • #64
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    "защото са потенциални дефектите, затова ли го осъдиха за милиарди за прикрити дефекти довели до смърт ???"Кой и кога ги е осъдил за дефекти довели до смърт??? ВАГонетките май живеете в някаква паралелна реалност..
  • #63
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нито съм германофил, нито са ми трили коментари, просто ти си въобразяваш, че само един човек не харесва японските автомобили. И за разлика от теб аз съм обективен. Аз ако исках можех да си взема Lexus Ls 460 L, предлагаха ми го бензинов 2009г. и то в Магазина на Порше в София, представителя на Ауди, някакъв си го оставил за продаване, след като си купил ново А8. Бях там, защото исках да видя и А осмиците как са, та гледах го Лексуса, направих кръгче, но пред Мерцедеса, тоя Лексус изобщо не ми хареса. Та аз поне съм избирал и съм взел, това което ми е харесало а ти с 30 годишния Сивик, пишеш от злоба. Това е разликата. Аз съм обективен а ти хабер си нямаш нито от А8, нито от Lexus Ls, нито от S-класа, но разтягаш локуми все едно си ги карал и карал.. А всъщност си с някаква 30 годишна хонда Сивик. Просто прозираш.