IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Второто и третото място също са за японски марки – Toyota и Mazda

Lexus отново е най-надеждният автомобил

Експертите от компанията Consumer Reports за поредна година обявиха своята класация на най-надеждните автомобили, съобщава руското издание Autonews. Рейтингът е съставен след допитване до 1.1 млн. автомобилисти, като на първо място отново е Lexus.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В първата петица са намерили място още три японски производителя – Toyota, Mazda и Honda, както и германската Audi, чиито модели са показали най-малко повреди. В Топ 10 влизат още Buick, Subaru, Scion, Porsche и Kia.
Lexus отново е най-надеждният автомобил
В класацията са включени общо 28 автомобилни производителя. Те са участвали със свои модели, които или са излезли на пазара или са претърпели фейслифт през 2014 г. Последните 4 места в рейтинга са за представителите на алианса Fiat Chrysler Automobiles - Dodge, Ram, Jeep и Fiat.

Снимка: Lexus

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #62
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    "няма как да са отзовани милиони коли на тая марка по сервизите - повече бройки отколкото са произвели, и в същото да са най надеждни !"Няма как безмозъчна *** да разбере елементарния факт че има разлика между потенциален дефект и реален дефект. Сервизни акции се правят заради потенциални дефекти, докато надеждността се определя от реалните. Чисто и просто - като къпана ***. Ха-ха!
  • #61
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    хахахахаа - вагенското фенче днеска е в амок милото - клипчета с мерцедес пуска, обяснява как било невъзможно японските коли да са толкова здрави, 200 коментара изписа, полвината му ги изтриха :) не е лесно да си *** и заблуден германо-китайски фен :)
  • #60
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Дифорс Валвматиков ( преди 9 години )
    Браво Рашко, доказа на нас заблудените фенове на японските автомобили, че Мерцедес е способен да измине 2 километра, без да се повреди. :-)
  • #59
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Сусам! ( преди 9 години )
    Абе хора оставете хората да си карат каквото искат! Значи аз като съм си купил кола на на 2 г. и на 5800 км. е недостойно, защото не съм взел нов Голф, Тойота, Пежо...т.н. ?!?
  • #58
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За 30 бона може и да има Ес класи, аз моята е купих за 40 бона и знаеш ли защо си купих ЕС класа за 40 бона вместо нова Корола за 30? Защото само веднъж се качих в Корола и трябва да ти кажа, че не за 40 Бона Еска ами ЕС класа от края на 80-те да хванеш е сто пъти повече кола от чисто нова Корола. Трябва да ти кажа, че моята ЕС класа, която е с абсолютно всички екстри без Кейлес е струвала преди 7 години като чисто нова 220000лв. Еми нямам 220 бона да извадя за чисто нова ЕС-класа, за това си купих такава на старо, но колата си е супер от всякъде. Кажи за 40 бона какво ще си взема чисто ново, което да е 4Х4, да вози по-хубаво от ЕС-класата, да върви повече, да има повече екстри и да носи същия кеф от шофирането? А и когато се фукаш с 30 годишен Сивик, не виждам какви кусури виждаш в моята ЕС класа 2008г.?
  • #57
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    хаха, пича с мерцедеса цепи марака!Момче, тоя мерцедес струва 30 бонбона, което е по-евтино от всеки автомобил среден клас от магазина. Аз освен простотия друго не виждам да показваш с тоя мерцедес. Това е типичното ганьовско показване. Когато узрееш, ще разбереш, че е по-достойно да си купиш нов голф или тойота или пежо отколкото да демонстрираш какъв си баровец със стар мерцедес. Само да ти кажа, че на запад, такива лимозини, ако ги караш, а не те возят те мислят, че си шофьора на баровеца
  • #56
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пак някакви ВАГонетки, Дошо ти вече тотално изрещя, предполагам, че ти като виден ТАТАджия /идва от фен на ТАТА/ та вместо да плещиш простотии *** да работиш нещо че да си купиш мечтаната от теб ТАТА НАНО. Това ти го пиша относно Вагонетките.
  • #55
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хахахах,Плексус и Трошльота ,били най -качествените коли,абе момци вие добре ли сте,не ставайте за смях,я питайте в сервиза на Трошльота ,какво ще ви кажат майстораните там,брей големи фукливи, комплексарчета сте били оризарите.Ама нищо де ,карайте си трошливите консерви,не ни пречите.....
  • #54
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Не е никаква новина че Лексус и Тойота са най-качествени. Това са отдавна известни факти. Комичното е че в 75 коментара комплексираните ВАГонетки се опитват да ни убедят в обратното. Луд умора няма.
  • #53
    7 rate up comment 0 rate down comment
    селянин ( преди 9 години )
    искам клипче от RRE със снимка на талона, challenge