IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 ужасни функции, които никой не иска да вижда в новите коли

Въпреки напредъка на технологиите, някои от тях предизвикват неудобство и проблеми за шофьорите

Автомобилите изминаха дълъг път, откакто се появиха на бял свят в края на 19 век. Те вървят, спират и се управляват, както повечето хора биха се надявали. Стандартите са високи и е малко вероятно да си купите наистина ужасна нова кола. Времето и технологиите са направили така, че вниманието на клиента сега обикновено се фокусира върху дребните детайли.


Honda Civic Type R


Вместо да се притесняваме дали двигателят ще запали в студена сутрин, ние сме разочаровани от дребните неща - дисплей на таблото, който не е чувствителен на допир, гласово разпознаване, което се „събужда“ всеки път, когато споменете производителя на колата си, фалшиви вентилационни отвори и изпускателни накрайници, които поставят формата над функцията.

Всичко това доказва, че има някои големи пропуски, които могат да се появят в архитектурата на едно модерно превозно средство. Затова и екипът на изданието SlashGear посочи ужасните функции, с които никой не трябва да се сблъсква в нова кола.

5 ужасни функции... (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #19
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Gti ( преди 1 година )
    Да си карат новите *** не съм длъжен да ми харесват! Има две коли от 90-те, и ще се запасирам с части и дори да няма части Аз, ще си имам за да мога да си карам истинските коли!
  • #18
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Фалшивите ауспуси, вентилации и прочие са, защото сегашното поколение израстан с Бързи и яростни, Пипм май райд и 1001 Need For Speed игри и нещо, заложено още от ранните им години ги жегав, всеки път, като видят такива дребни нещица. Нужни ли са? Не и н аводачите, но маркетинговият отдел ще предпочете, да свали предното стъкло, преди да махни разните "газарийки".
  • #17
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Мемфис ( преди 1 година )
    Красовите хромирани бленди на ауспусите са ПРЕКРАСНИ! Това, че някой глу.ак не му харесват, не означава че мнението му е миродавно.
  • #16
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Darius ( преди 1 година )
    Леле тука е пълно с икономисти и пещерняци. Единия искал "истинска" кола другия прави сметка на +/- 400/500 лв :D. Най-добре сменете колите с каруци , по-истинско и по-евтино от тВа нЕма. Икономиста може и от жена си да се лиши. Гаранция и тя харчи повече отколкото да отбие каруцата на някоя отбивка, да свирне като баровец на каката с лилавия венец и адамовата ябълка, да извади едно десетаче и да олаби жилата :D
  • #15
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    След като Apple се оказа, че слагат "ъпгдейти", дето ти забавят телефона на макс, Алекса ази разговори от преди 6-7 години, а Google пази неща от преди 15, хич не бързам, да си "електрифицирам" колата. Искате електричка да карам? Ок! - Дайте ми модулнна батерия, която лесно може да се сменя. Дайте ми елементарен волан и лесни за пдоръжка спирачки и радиатори. "Инфотеймънт" система с 1000 екстри? Пазете я а скъпяи модел. Аз имам нужда от климатик, музика и навигацция.
  • #14
    7 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Мен пък ме кефи сивика, агресивен е и сякаш има тунинг без да има.
  • #13
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Японски дизайн ( преди 1 година )
    Взех на жена ми Хонда Джаз IV и супер количката, но фалшивите решетки(същите са като на Сивик-а на снимката) са най-грозния елемент по външността на автомобила, който някога съм виждал. Хонда тук печели златен скункс!
  • #12
    20 rate up comment 1 rate down comment
    До #8 ( преди 1 година )
    Карай си корейския таралясник с ненужно платена, от теб, екстра и се кефи! Твое право е!
  • #11
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    виждам че сега се събуждаш а ланчиа стратос не искаш ли мечтател
  • #10
    4 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да ама в тая Ланча Делта от 93-та нямаш ни еърбег ни абс ни следене на лентата ни навигация ни климатик ни а бе всичко модерно нямаш