IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какви помощници може да крие вашата кола?

Има системи и функции, за чието съществуване вероятно не предполагате

Вероятно знаете, че системите на вашия автомобил може да ви предупреди, че на пътя има лед. Наясно ли сте обаче, какво точно се случва, за да намалее шума в купето? Или как да превозите готова храна до дома си, без тя да се разсипе при рязко натискане на спирачките. Автомобилите са пълни с редица малки изненади, скрити в името на практичността, безопасност и понякога дори за забавление. За някои от тях вече сме писали, но има други, за които дори не предполагате.

Системи и функции в автомобила, за които може и да не подозирате (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Оф, все автомобилни спецове в коментарите. Не всички сме като вас да знаем всичко. Особено при новите автомобили където е пълно с всякакви помощници. В моята имаш помощник за паркиране - търси ти място където ще се събере колата и ти указва колко и в каква посока да върнеш волана. Или пък да затвориш /отвориш всички прозорци от дистанционното.
  • #3
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Klasika ( преди 1 година )
    Само дезиоремтация в новите коли!?!!! Спират когато си преценят,отпускат,дават газ,вътре пищят,мигат,предупреждават за нищо и за "нящо! "....-объркват те,побъркват те....-планът за робство и дезиоремтация и затъпяване върви с пълна сила,а алчното човечество с неизлечима алчна бедност купува всичко което му е непотребно и за вида и просперитета му е вредно!!!! Вместо производителите на ненужни жици и мигащи психоприложения заедно с лансиращите ел.коли да идат при Бай Ставри, алчността ги спаси!
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Аууу, какви помощници се криели в моята кола, пък аз да не знам. Лелеее, добре, че бяха комедиантите да ме светната в тези тайни неща дето изобщо не ги пише в книжката на колата.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    бай Гошо ( преди 1 година )
    А знаете ли, че по-модерните автомобили (демек на по-малко от 30 години) имат копче на ключа с което можете да отключите автомобила от разстояние. Хайде почнете да преписвате по-нови статии.